LOCA PEOPLE

ursäkta för en jätte dålig uppdatering men just nu har vi en lägenhet i en hel månad för att dom bygger om vårat badrum i andra lägenheten där vi egentligen bor, så jag har inte haft något internet i den här lägenheten men nu äntligen har jag det! hoppas ni har haft en jätte bra vecka som jag har kram! en bild från ett par år sen med en mobilkamera!

VINNAREN AV DAGENS BLOGG

ni får verkligen ursäkta att jag inte har haft tid att lotta ut dagens blogg, men nu har jag äntligen valt 3 stycken som vinner en länkning, och jag ska säga att det var det svåraste jag har gjort på jätte länge, för det var så många fina bloggar men nu valde jag 3 stycken som verkligen är världa en länkning, men ni andra får chansen någon annan dag kram!
http://photogiirl.blogg.se/  http://xmariax.blogg.se/  http://josy.blogg.se/ 
idag vaknade jag runt 8 sen började vi kalle - cupen runt 9 halv 10, först körde vi 16 serier, sen gick vi vidare och då körde vi 9 serier till sammanlagt, sen i slutet kom vi till finalen och vi mötte BK EVA men vi kom 2a så vi fick en varsin medalj, så för en stund sen kom jag hem, jag har ätit ris med köttfärsås och lyssnat på musik, så nu ska jag in och duscha sen ska jag börja fixa mig lite, men ni får ha det så jätte bra och en fortsatt bra dag, får se om jag bloggar senare. Och bilden är dock tagen ifrån nyköping förra veckan, men puss!

Jag älskar dig salome, bästavän då, nu och föralltid!

I TAKE THIS ROSE AND YOU SAY I LOVE YOU


Foto & redigering: Frida Dehlin
Kamera & tillbehör: Nikon D3100 Nikkor 18-55mm
glöm inte dagens blogg!


DAGENS BLOGG / LÄS UNDER BILDEN


nu hade jag tänkt att göra en liten tävling som heter '' dagens blogg '' det ända du behöver göra är att skriva att du är med och du ska ha med bloggadress, namn och e-post, för större chans att vinna veckans blogg kan du skriva på din blogg att du är med o tävlar om dagens blogg! senare ikväll eller imorgon drar jag ut 3 stycken vinnare som får en länkning plus mera läsare, så passa på att vara med nu för det är inte så ofta jag har dagens blogg eller tävlingar, så nu KÖR VI!

YOU ARE THE ONLY BOY IN THE WORLD


Foto & redigering: Frida Dehlin
Kamera & tillbehör: Nikon D3100 Nikkor 18-55mm


ROSE



Foto & redigering: Frida Dehlin
Kamera & tillbehör: Nikon D3100 Nikkor 18-55mm


NEW KID / LÄNKBYTE

igår va jag i hageby och träffade NEWKID såklart! sen gick jag till gårn o där va jag med emma, david o kristoffer sen träffade vi andra där, riktigt roligt hade vi iallafall, men idag ska jag gå till gårn med salome o träffa andra där så vi ska göra tacos o kolla på film! men jag har inte mer att skriva om men ni ska få lite bilder från igår! plus att jag gjorde ett länkbyte med en jätte gullig tjej som har en underbar blogg checka in; http://daniellabooks.blogg.se/
här har ni två lika dana bilder.. kolla inte på mig för att jag var för nervös så kunde inte ens le, men den vackraste alexander ferrer!

NEW KID

godkväll, förut va jag och tränade och det gick väl sådär för vi körde ju inte så seriöst precis. sen efter träningen va jag med emma, david och kristoffer och vi gjorde inte mycket vi snackade och va på ett ställe sen åkte jag, linda, brandon och jessica upp till min mamma en stund och fikade o snackade, men mest hälsade på, har saknat henne så mycket så får nog börja åka till henne lite oftare! men vi kom hem för en stund sen och jag åt precis några mackor och drack självklart TE igen haha.. men nu ligger jag i min säng och ska snart gå o lägga mig, för imorgon är det en ny dag och äntligen fredag, min syster fyller år sen ska jag till hageby med emma, salome, malin och några till och träffa NEW KID. och då tar jag självklart med mig min underbara kamera hihi. men jag skriver mera imorgon puss! en bild från turkiet och inte samma som den andra!


WHAT ARE THE WORDS

hejhej, jag kom precis hem från skolan vi slutade 15.30 rätt sent! men jag ska äta lite nu iallafall ta en macka o dricka TE sen senare vid kl 6 har jag träning i bowling, så vi får se hur det går, sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag skriver av mig senare puss!


detta är inte samma bild som igår, bara samma hav åt andra hållet/sidan.. väldigt fint! rekomenderar att ni verkligen borde åka dit någon dag, så j*vla underbart det är i turkiet!


I HAD YOU THATS ALL I NEED

hejsan, förut hade vi matteprov och det gick skit bra, sen direkt efter provet fick jag gå hem för att jag mådde skit, så jag har bara varit hemma, ätit och kollat på top model 7, och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska nog vara hemma, för jag håller mig hällre inne än ute när det är sånt här väder.. men jag skriver mera senare puss.
jag minns när jag va där uppe med min familj, sen träffade vi på en skit gullig apa som jag bara ville ta med mig hem och ha som ett litet husdjur för den va hur tam som helst! men hur som helst saknar denna strand som jag låg på varenda dag på i turkiet 2010-2011! det var hur underbart som helst, saknar verkligen stället, det finns inget bättre än turkiet jag lovar er!

ULRIK MUNTHER


En sjukt underbar bild på världens finaste ULRIK MUNTHER som jag tog den 18de augusti 2011.
inga bilder får tas utan tillåtelse.

I CAN'T LEAVE THIS PLACE

hej på er, skolan va som vanligt men mådde dåligt för det mesta! men jag va inne idag o låg i min sköna säng för att värma mig, sen vid 6 drog jag till gårn med salome för vi skulle på tjejkvällsmöte o snacka så vi bakade och snackade om känslor osv.. sen kollade vi på idol på gårn och jag va mest med lukas och salome, vissa på idol va faktiskt grymma om jag ska vara ärlig! men jag kom precis hem från den dumma stormen som är här just nu, när jag gick ut från fritidsgården flög jag bara iväg, men hoppas det blir bättre tills imorgon iallafall, men nu ska jag göra lite TE sen ska jag läsa lite av min bok och sen försöka sova, för jag mår ju inte direkt så bra idag.. men skriver mera imorgon men ni får ha det så bra puss!
jag ser ut till havet och säger, jag kommer aldrig glömma det här stället! turkiet kommer alltid finnas i mitt hjärta då, nu och föralltid, turkiet i mitt hela hjärta!♥

NEW SHOES




Här har ni bilder på mina skor jag köpte igår, så vad tycker ni?

SLEEP ALL DAY AND PARTY ALL NIGHT

hej på er, idag har jag bara varit i skolan, sen efter skolan va jag med erika och vi va ute o pluggade lite SO tills imorgon, sen har vi gått runt och varit med camila, sen vid lidl satt vi på kundvagnarna och sen ramlade min mobil emellan där, inte roligt, så det tog ungefär en halvtimme för oss att få ut den så nu har jag den igen, riktigt skönt, men sen runt 5 hade vi föräldrar möte och då snackade vi mest om dom nya betygen, sen om deras hemsida osv, sen efter åkte jag och pappa till skopunkten o köpte ett par mysiga skor till mig som ni får bild på senare, men nu ska jag plugga vidare på SO men bilder på skorna kommer sen.
sen fick jag en liten kommentar om när jag fick ångest om jag skulle göra en fotoblogg eller inte? den där tjejen heter Louise och gav mig faktiskt ett jätte bra tips på vad jag kunde göra, så det hon sa va att jag kunde ha en vanlig och fotoblogg på samma gång, asså då menar hon alltså att jag kan skriva om dagarna i vissa inlägg och ha bara bilder i andra, så det blir som både och, så det har jag ju haft ett par gånger nu, så nu ska jag se om det funkar, blir det krångligt gör jag en blogg kram! En bild som jag har visat förut.

YOU CAN'T FORCE LOVE

kom precis hem från fritidsgården från att ha varit med salome, sen har jag ju träffat folk där osv.. sen har vi inte gjort så mycket, spelat, sjungit, och snackat om allt möjligt, men sen när jag och salome skulle hem mötte vi på en jävligt skum kille som ha kolsvart, uusch va äckligt det var, men iallafall jag kom hem för en liten stund sen och jag har ätit pomme och korv, sen har jag kollat på idol + tru talent helt fantastiskt bra är det, deras röster får mig verkligen att rysa till, men nu sitter jag och snackar med mina gulliga vänner och dricker cola, snart ska jag in och plugga lite SO, sen ska jag duscha, men jag skriver mera imorgon så ni får ha det så bra sålänge så hörs vi mera imorgon puss.


öch innan jag dör har jag bestämt att jag ska hoppa falskärm, det verkar dö kul, kanske lite rädd men det vore fan dö coolt om jag skulle göra det, Någon som hoppar med mig o dör?
rätt konstig bild som salome tog på mig någon gång på sommarlovet!


IF I HAD YOU

hejhej, jag har inte haft så mycket tid att blogga egentligen men jag har iallafall inte haft så mycket att skriva om mer än att jag har varit på fritidsgården med mina underbara vänner! vi har haft det jätteroligt, sen har jag varit ute o vart i skolan, sen hade vi som ett ''prov'' i fredags och jag fick ett A som = MVG. skit bra. men jag skriver mera när jag har lust men ha det så bra o föresten? den tiden jag inte har bloggat så har jag ändå haft en hög statskit, rätt coolt.. men skriver mera senare antar jag pusshej. bjuder på en megastor bild på mig o selma för ungefär 3 veckor sen


HELP ME PLEASE

just nu funderar jag faktiskt på om jag ska ha kvar den här bloggen + göra en fotoblogg! vad tycker ni? skulle bli jätte tacksam för svar, puss!

MY DAYS

ni får verkligen ursäka min dåliga uppdatering men har verkligen verkligen inte orkat med det, så har haft en liten bloggpaus, eftersom att jag har varit på dåligt humör av vissa anledningar osv.. men här har ni kort ommina dagar.
torsdag; jag träffade salome o sen gick vi ner till bowlingen för att vi hade träning o efter de va vi ute o gjorde inte så mycket.
fredag; minns inte exakt, men jag va med salome o sen va vi ute som vanligt o gick runt.
lördag; jag träffade poppe, daniel o linus och vi va i en festlokal här i vilbergen o lyssnade på ett band sen gick vi runt o hade det dö roligt, sen träffade jag jocke o snackade o tog det lugnt sen träffade jag dom 3 små pluttarna igen i festlokalen.
söndag; först va jag med salome, sen träffade vi på poppe, daniel & oscar, sen gjorde vi inte mycket, snackade för det mesta sen drog dom o jag o salome drog också hem till slut men vi låg på en kulle vid vilbergsskolan o solade lite skönt!
måndag; jag vaknade runt 7 idag, började fixa mig osv.. sen vid 8 mötte jag upp salome, david, samia, och tussi, sen har jag mest varit irriterad på min cpe lärare i franskan, funderar starkt på att byta men vet inte än, för att vi bråkar lektionerna ut inte så kul, men för henne är det tydligen det, o man får verkligen inte göra ett skit för irene/mullan..

LOOK AT THE SKY AND BE HAPPY


RSS 2.0