GOTT NYTT ÅR

hej på er, egentligen hinner inte jag blogga nu men jag gör det för eran skull och för att det ska bli bättre uppdatering. Men jag vaknade iallafall för en stund sen och jag ligger i min säng och lyssnar på justin som vanligt hihi, men nu är emelie påväg till mig och vi ska åka upp till min mamma för att fixa oss osv.. sen ska vi dra ner till stan och hitta på någonting o se på raketerna tror jag, men jag bloggar när jag är hemma senare, hoppas ni får en underbar dag och gott nytt år, ha det bäst puss!


LÄNKBYTE

gjorde ett länkbyte med en jätte söt tjej som heter amanda! checka in hennes blogg här ---> http://uknowamanda.blogg.se/ och vill ni göra länkbyten är det bara att kommentera!

VILL INTE FÖRLORA EN SOM DU

hej på er, hoppas ni har haft en bra dag? det har jag iallafall, jag har sovit halva dagen haha.. men jag mår hur bra som helst nu när man har justin bieber på högsta volym, det finns inget bättre! men jag åt nyss hamburgare o pomme med pappa nyss och snart ska jag in i duschen, o fixa lite hemma tills imorgon eftersom det är nyår då! man kan inte fatta att det redan har gått ett år? me jaja, jag gör nog en videoblogg senare o svarar på alla frågor som jag har fått hihi blir så glad! och just det, jag vill tacka alla mina läsare hur underbara ni har varit det här året, ni är fantastiska verkligen! men skriver senare hihi pusss på er!


JUSTIN BIEBER - HOME FOR THE HOLIDAYS

här är några låtar & videon från när justin sjöng på ( home for the holidays ) igår tror jag det var!
dom blir lite snea med det går inte att flytta på dom, men jaja.

HARRY EDWARD STYLES

hejhej, som ni ser har jag ju gjort 2 stycken videoinlägg, och jag tror jag ska fortsätta, för det va riktigt kul haha. men jag gör videoinlägg när jag inte har tid eller lust till att skriva, men jag hoppas verkligen att ni gillar dom, för det kommer komma flera hihi! men jag kom hem för en stund sen och nu äter jag apelsin! men jag gör nog ett videoinlägg senare, o om ni har frågor så är det bara att fråga på för jag svarar på dom i videoinlägget, men ha det bra sålänge puss.

HARRY EDWARD STYLES!
så jävla snygg, one direction♥


ÄNNU ETT VIDEOINLÄGG

http://fridadehlin.blogg.se


VIDEOINLÄGG


SVAR PÅ TAL

Anonym om YOU ARE AMAZING BABY:
vad tycker du om att din syster har barn?tycker du inte att det är för tidigt eller någonting för henne?
svar; jag tycker att det är helt underbart! jag har varit så glad sen hon fick anastasia så det är sjukt, och jag tycker det är bra o så eftersom att jag älskar att se min syster glad och då blir jag glad för hennes skull verkligen! så det är verkligen helt underbart, så jag tycker ingenting illa eller så! och hon kanske är tidig i åldern men hon är snart 18 och då spelar det ändå ingen roll eftersom att hon bestämmer över sitt liv själv o så då. me jag är verkligen hur glad som helst för hennes o brandons skull, dom är helt enkelt lyckliga föräldrar, men jag älskar dom så jävla mycket så ja.. hoppas du blev nöjd med ditt svar, kram.

där har ni anastasia!
världens sötaste flicka, och hon sover dock på bilden hihi

YOU ARE AMAZING BABY

hej, jag har inte bloggat på två dagar oj.. men nu ska jag berätta lite iallafall.
igår åkte jag till min mamma och sov där, jag o min mamma kollade på film och hade det roligt, o myste lite framför tv;n. sen kunde inte vi somna förräns kl 9 på morgonen så vi har legat o sovit till kl 4 haha, eller iallafall jag.. sen när jag vaknade idag så fixade jag mig och drog till stan för att träffa, en kille som heter calle/kalle tror jag han heter haha, sen victor, andré och chrizz. vi gick runt för det mesta i stan och kollade, sen va vi mest vid söder tull och snackade, men jag sov nästan haha, men vi hade roligt ändå, dom gör mina dagar haha! men nu ska jag ladda ner en film på datorn och lägga mig i sängen sen skriver jag väl mera senare eller imorgon, big love!

en bild jag tog i höstas!
saknar min systemkamera..

26 DECEMBER 2011

hej på er, idag vaknade jag runt 2 någon gång, jag skulle egentligen gå o kolla på chrizz o victors träning men jag kände att jag inte orkade, så jag träffade camila, och vi har bara varit i media market och kollat runt på massa saker, hon köpte stora hörlurar som är hur grymma som helst, speciellt när man har justin bieber på också! sen efter det gick vi till ingelsta och jag köpte 2 stycken tröjor på cubus, bilder kanske kommer när min kamera fungerar som sagt.. men vi kom hem till henne för en liten stund sen och vi sitter i hennes gästrum och lyssnar på justins nya julskiva och jag ska säga er att det är det bästa som finns, men jag vet inte om jag ska sova här eller nått, det märks, bloggar nog senare, men hoppas ni har haft en bra dag iallafall, men nu ska vi lyssna vidare på justin men ha det bra pusss!

en vacker person!
ANDRE ZUNIGA ASPLUND!
bilden hör inte till texten men jaja.


JUSTIN DREW MALLETTE BIEBER

den 1 mars 1994 föddes det en världsstjärna som heter justin drew mallette bieber, han förändrade hela världen, han började sjunga, spela gitarr, piano och trummor! han blev känd genom youtube med låten with you. jag har gillat honom sen jag såg den där videon och då var han runt 12-13 år och nu är han 17 snart 18, och jag gillar honom fortfarande, jag älskar honom över allt annat, hans röst är magisk och han är så snäll emot varenda person, han är helt underbar! jag har gillat han i 6 år ungefär och tröttnar aldrig, han blir bara bättre och bättre! det ända jag vill nu är att träffa honom när han kommer till sverige 2012 och det kommer jag få också, han kommer alltid vara min favorit oavsätt vad, allt med han är perfekt!
ville bara skriva av mig lite om honom hihi.

YOU GOT THAT SMILE!
DU ÄR UNDERBAR JUSTIN GLÖM ALDRIG DET!


SAKNAR TIDEN 19 NOVEMBER 2011

hejhej, hoppas ni hade en underbar dag igår! det hade iallafall jag som sagt, men jag vakna iallafall för en stund sen och har precis ätit lite julmat med familjen hihi, snart ska jag åka iväg till söderköping för att lämna min syster jessica hemma hos hennes kille som bor där, sen ska jag och pappa hem och städa lite och efter det kommer min syster tessan och hälsar på & lämnar julklappar osånt, sen ska jag nog följa med henne ut till rejmyre för att sova hos henne, sen kommer min bror och massa fina vänner vara i rejmyre som jag har saknat åh hihi! men jag skriver väl senare tror jag, men vi hörs ha en fortsatt bra dag, big love!

EN BILD NÄR JAG KRAMAR ANDRE DEN 19 NOVEMBER 2011 ETT DATUM JAG ALDRIG GLÖMMER!
SAKNAR VERKLIGEN DENNA DAG, SAKNAR ANDRÉ SJUKT MYCKET, FINNS INGA ORD
MEN JAG VILLE BARA SÄGA DET OCH BERÄTTA HUR MYCKET HAN BETYDER FÖR MIG, LOVE YOU ANDRÉ!

GOD JUL

God Jul på er, hoppas ni har haft en underbar dag och fått allt ni vill ha! jag har iallafall firat hemma hos pappa, min farmor & farfar, sen hos min morbror med 18 styckna till av mina kusiner osv.. jag har fått JUSTIN BIEBER'S julskiva som jag önskade mig mest av alt, utav min syster linda, sen fick jag örhängen av jessica min syster, av pappa fick jag parfym o presentkort, kommer få mer utav honom, sen av farmor och farfar fick jag parfym o presentkort också haha, sen imorgon ska jag få mera julklappar utav min mamma och min andra syster tessan! men jag hoppas som sagt att ni har haft en riktigt bra julafton och firat på ett bra sätt, för det har jag! och som sagt så har jag inga bilder från idag för att min kamera inte fungerar! men jaja.. men just nu sitter jag i mitt vardagsrum med pappa, jessica, thomas och lena! vi kollar på tv och skrattar till olika grejer, jag sitter och dricker ÖGONBLINK också hur gott som helst! men nu ska jag kolla vidare med familjen, men jag bloggar
senare, ha det bra sålänge och ha en fortstatt bra kväll, puss på er sötisar!
världens finaste människa, justin bieber♥
hade ingen annan bild för tillfället hihi

23 DECEMBER OCH SNART JUL

idag har jag spenderat dagen med min syster och min pappa på stan! vi har handlat en massa julklappar osv.. sen har vi mest gått runt och kollat, jag fick en tjocktröja med ett linne till i förskott eller hur man ska säga det! men sen har vi bara varit hemma och städat eftersom det är julafton imorgon! och jag ska säga er att jag har aldrig varit så här arg som nu, mitt minneskort till kameran funkar ju inte som sagt, så jag kommer inte kunna ta några bilder på julafon.. men ska försöka ta med min mobil sålänge? det får duga, bättre än ingenting! men nu ska jag iallafall fixa mig och gå o sova, för imorgon ska vi vara hemma först, sen åker vi till min farmor och sen åker jag och firar med min mamma och mina kusiner! det ska bli riktigt roligt, men jag skriver mera imorgon tror jag? men hur ska ni fira julen imorgon? :)

tog bilden för någon dag sen när kameran funkade.
men den där julstaken har jag i mitt rum iallafall!

BILDER FRÅN I TORSDAGS

jag har glömt att berätta! i torsdags var jag i hageby och kollade på emil, denise och robin, dom har hur grymma som helst! men det bästa var att jag va med min söta vän tintin! och sen mötte vi flera där, men här kommer lite bilder, jag o tintin var där i 5 timmar!





några bilder om dagen från i torsdags, men jaja, lite roligare med bilder iallafall

IT WILL RAIN / COVER BY OZZY ANDERSSON

här är en jätte fin cover av min fina vän ozzy andersson!
videon är tagen ifrån honom, men han sjunger så bra, så jag tycker att ni borde lyssna och gilla!
videon blev lite snee, men huvudsaken det går att lyssna!

I'M BACK

jag har inte haft tid till att blogga men nu lovar jag att min uppdatering blir bättre! jag ska blogga så mycket det bara går, men på dom här senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, och igår hade vi julavslutning så skönt! jag sjöng med i en kör och en video o bilder kommer när jag lånar mammas iphone, men vi fick våra första betyg och det kändes skönt, bara att jag har lite saker kvar att göra menmen! idag vaknade jag av att jocke ringde och väckte mig haha. men snart ska jag börja fixa mig osv.. sen kanske jag drar till stan med camila, så kanske jag hittar någonting! och föresten? ni får leva med alla mina bilder som jag har på bloggen osv sålänge för mitt minneskort till kameran är trasig så det gör så att själva kameran inte fungerar och jag är riktigt arg över det.. men vi får se om jag och pappa kan åka och fixa det, men jag har lite bilder på min dator från kameran iallafall, men jag skriver nog senare för nu ska jag lyssna på musik! puss BJUDER VERKLIGEN PÅ BILDEN, SER HELT TRÖTT UT EFTER 8 TIMMARS VÄNTAN PÅ ANDRE, MEN NU ÄR DET JAG OCH OLLE PÅ BILD!


TÄVLAR OM DAGENS BLOGG

hej på er, jag har haft en dålig uppdatering men skirver mera om dagen senare! men nu ville jag bara säga att jag är med och tävlar om dagens blogg hos min älskade vän rebecca! ni borde kolla in hennes fina blogg och vara med på dagens blogg, här har ni bloggen -----> http://rebeccagillbeerg.blogg.se/ pusss

KOLLA IN HENNES BLOGG OCH VA MED DU OCKSÅ!

I WANT SUMMER

ursäkta för min dåliga uppdatering, men som sagt så har jag inte haft någonting att blogga om eller haft tillgång till en dator! men iallafall i onsdags så hade jag camila, kimberly och emma som en liten tjejkväll hemma hos camila, vi köpte chips, läsk och godis och kollade på 3 filmer! det var riktigt roligt, sen stannade jag hos camila när kimberly och emma gick hem för att jag skulle sova hos henne och vi hade det roligt, jag snackade skype osv.. medans camila somna sen. Men vi försovde oss lite i torsdags, men vi hann till idrotten och dansa iallafall.efter skolan i torsdags träffade jag salome,notan och victor♥ vi var mest i stan och kollade runt, sen skulle jag och salome åka hem för att vi skulle på träningen, vi hade julavslutning och tävlade om priser, sen åt vi tacos också! det var riktigt roligt, sen var jag mest med salome eftersom hon åker till norge idag! så idag har jag inte gjort så mycket, vart rätt deppig över att min bästavän åker till norge som sagt, och jag kommer inte få träffa henne förrän nästa år den 5 januari, så jag är riktigt taggad inför nästa år faktiskt! men nu sitter jag hemma och ska snart ta någonting att äta och senare ska jag väl skypa med victor hih. men jag bloggar nog senare om min kväll osv, men ha en fortsatt bra dag, puss på er.

ge mig sommar nu!
saknar tiden i turkiet då det var så varmt!
och bilden är tagen utav mig, med hjälp av NIKON D3100 18-55mm inga bilder får tas heller.


TO MAKE YOU FEEL MY LOVE

ursäkta för dålig uppdatering, men jag har inte haft någonting att blogga om och det har jag inte nu häller, men jag ville bara göra en hälsning så att ni vet att jag lever haha.. men iallafall nu ska jag ta någonting att äta sen ska jag gå ut med salome till centrum och köpa CHOCKLAD hihi. Men jag skriver mera senare antar jag, hoppas ni har haft en bra dag iallafall puss!

en bild från i höstas!
bilden är tagen utav mig med hjälp av NIKON D3100 18-55mm!


ANDRÉ ZUNIGA ASPLUND

en jag verkligen saknar är andré, och det är bara 6 dagar kvar tills jag får träffa honom igen! sen berättar jag inte mer om det hihi.. jag saknar hans leende, skratt, röst, kramar och allting! jag skulle kunna göra vad som helst för att han skulle bli min, jag älskar honom verkligen, går inte att beskriva med ord men här har ni en bild jag tog på honom den 19november 2011!!

jag va inte ens en halvmeter ifrån honom där!
INGA BILDER FÅR TAS UTAN TILLÅTELSE!
jag saknar den här tiden, men snart är du här igen, loveu!


LÄNKBYTE

har gjort ett till länkbyte med en jätte söt tjej som är jätte söt och har fina bilder, besök bloggen den är bra, sen kan ni följa den också! här har ni bloggen ----> http://iloveya.blogg.se/


I'M HAPPY FOR YOU

ni får ursäkta för att jag mest har skrivit om bloggare osv.. men det är verkligen kul! jag älskar att göra länkbyten och skriva om andras bloggar hihi! men iallafall idag vaknade jag utav att pappa ringde mig runt halv 2, sen vid 3 åkte jag pappa och salome till ingelsta för att äta thaimat, hur gott som helst! jag åt friterat! men sen efter det åkte vi hem, jag och salome var nere i centrumet för att vi skulle köpa en tidning och jag köpte en frida tidning igår och en glitter tidning idag, och det är mest justin, ulrik och one direction jag var ute efter haha, men ska sätta upp alla plancher o sånt på min vägg när jag har tid, men nu sitter jag framför tv:n helt ensam ( forever alone ) haha men pappa är hos en kompis osv.. men nu känner jag mig iallafall lite trött och ska ladda ner någon bra film att kolla på, men som sagt om ni vill göra länkbyten är det bara att säga till för då gör vi det direkt men ni får ha det så bra sålänge pusss!

Justin Drew Mallette Bieber♥
LOVE YOU


LÄNKBYTE

har gjort ett litet länkbyte med en jätte söt tjej som heter johanna, hennes blogg är värld att läsa, den är bra och hon är jätte söt! checka in bloggen och följ! och om ni vill göra ett länkbyte är det bara att säga till! och föresten, förlåt att jag inte uppdaterar om mina dagar osv längre utan att det bara är massa bloggar hih! men jag bloggar om min dag senare men kolla in johannas blogg, puss på dig johanna!
HÄR ÄR BLOGGEN ----- > http://lifeasjohanna.blogg.se/


TÄVLAR OM HELGENS BLOGG

just nu är jag med och tävlar om helgens blogg hos joakim lindqvist! han är bög och står för det och det är hur modigt som helst! hans blogg är helt underbar han skriver om sina bloggar, videobloggar, tar hur fina bilder som helst, och det finns hur mycket som helst att läsa om på hans blogg! han är en underbar människa som jag brukar prata med, han är rolig, snäll och verkligen jätte söt! älskar hans blogg, och jag tycker verkligen att ni ska vara med och tävla om helgens blogg på hans blogg, checka in nu och var med puss! här har ni bloggen; ---> http://joakimlindqvist.devote.se ♥

här har ni en jätte söt bild på joakim!


AXEL HILDENBORG

jag har inte så mycket att blogga om idag, så att jag gör så att jag länkar en av mina favoritbloggar! och det är axel hildenborgs blogg! han är en underbar kille med en perfekt personlighet, han vågar stå för att han är '' bög '' som man kallar det och att han är tillsammans med anton kouba! axel hjälper mig när jag har svårt, man kan berätta exakt allting till honom, oavsätt vad det än handlar om! han har hjälpt mig med massor och jag vill säga tack så jätte mycket till honom! men som sagt är han riktigt snygg, har en bra personlighet och har en underbar blogg som inspirerar mig hur mycket som helst, jag skulle kunna göra vad som helst för att träffa honom och skulle bli världens lyckligaste människa! och jag älskar bögar eftersom att dom iallafall vågar stå för det och det tycker jag är skit bra, gulligt och MODIGT. ni som har emot bögar vet inte vad riktig kärlek är, spelar ingen roll vilket kön man är kär, kärlek är gulligt oavsätt vad! men iallafall nu tycker jag att ni ska kolla in AXELS underbara blogg och släppa en kommentar eller nått? men hans blogg är verkligen värld att läsa och han älskar lady gaga, han skulle kunna dö för henne! BIG LOVE TO HIM!
CHECKA BLOGGEN HÄR  ---->  http://axelhildenborg.blogg.se

TACK för allting axel, det vämer verkligen!
puss på dig!


CHRIS MEDINA

hej sötnosar, igår orkade jag inte blogga men jag var iallafall i skolan, pluggade och sen efter skolan var jag med salome en stund men idag har jag inte gjort så mycket, men nu har jag inte mer att blogga om har brottom, ska möta camila och erika sen ska vi dra och kolla på CHRIS MEDINA men bloggar senare puss!


I LOSE MY MIND

hej underbara läsare! idag vaknade jag runt halv 8, och hade det riktigt stressigt för att jag började 8:20 men jag hann ändå skönt. sen i skolan hade vi ett jätte långt svenska pass och sen efter det hade vi idrott och vi dansade bugg och det var rätt roligt hih, sen efter idrotten hade vi SO och vi jobbade med den FRANSKA REVULITONEN. Sen efter skolan följde jag med camila hem och vi gjorde inte så mycket, vi låg i hennes säng och snackade, och spelade sen dampade jag på min mobil haha! men vi hade det riktigt roligt som alltid, men sen drog jag hem vid 6 och åkte till min mamma, jag var där i ungefär 1 timme och min syster tessan och hennes kille micke och min systers barn va där så jag var med dom en stund, sen åkte jag tessan, pontus och micke hem till min pappa och då var min syster jessica hemma så vi fikade, pratade lite om allting och hade det as roligt, världens bästa systrar och linda med hihi! men nu har dom åkt hem iallafall så nu är det bara jag och jessica hemma och hon lagar kött, pomme till oss och till min pappa. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite på buddismen som jag har PROV på imorgon, men jag skriver nog senare, det märker vi men ha det bra puss!

bild från turkiet 2011!
jag älskar mina syskon oavsätt vad som händer, och sen tessan och mange!
jag vill träffa er lita oftare, det är det som är felet mellan oss syskon att vi inte träffas så mycket.♥


JUSTIN BIEBER - MISTELTOE

du är så jävla underbar, du är allt för mig! det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig, hoppas du kommer till sverige 2012 för det vill jag verkligen och det skulle vara det bästa som har hänt i mitt liv, jag älskar dig hur mycket som helst och jag har gillat dig i cirka 5 år nu och du är fortfarande lika bra, justin drew mallette bieber iloveu!♥

                

DET SNÖAR

hej söta läsare, jag läste precis alla statusar på facebook om att det snöar, jag trode inte på dom men var tvungen att kolla ut, och tror ni inte att jag ser en snöstorm utanför mig eller? OHJA jag har faktiskt längtat till snön hihi, nu är det skönt att den är här fast det blir rätt kallt, men det blir mycket bilder sen när det kommer mycket mera snö jag lovar er! men nu har jag inte så mycket mer att blogga om mer än att min syster tessan och hennes kille micke kommer hem till oss en stund, men vi hörs puss!

bild lånad ifrån google.


IT WILL RAIN

ni får ursäkta att jag inte bloggade någonting igår, men igår som sagt så spenderade jag min dag i bowlingen igen sen kom jag hem och åt lite, kollade på tv:n och satt vid datorn, sen somnade jag ungefär vid 12-1 någon gång. men sen har jag typ inte sovit på hela natten för att jag fortfarande har min hosta som aldrig går över och det är jätte irriterande, så jag har knappt sovit i natt.. men idag har jag inte varit i skolan för att jag fortfarande är sjuk, så jag vaknade för ungefär 2 timmar sedan, och sen nu har jag bara kollar runt på bloggar och lyssnat på musik, men nu ska jag gå och lägga mig en stund sen ska jag väl inte göra så mycket mera, men jag får hoppas på att jag går till skolan imorgon för jag vill det verkligen! men får se om jag bloggar senare, det märker ni, men ha det bra puss!

bilden är tagen hemma hos camila för några veckor sedan.


I'M SO TIRED

hej underbara läsare. anledningen till att jag inte har bloggat så mycket under helgen är för att jag har varit i bowlingen hela dagarna och jobbat och spelat och umgåtts med mina vänner. men iallafall inatt så sov ju salome hos mig och hon somnade före mig men jag låg och snackade med notan och victor på skype till 5 ungefär på morgonen och jag skulle upp kl 8? men jaja det var as roligt haha, men idag har vi iallafall spenderat våran dag i bowlingen och vart med alla söta vänner från strängnäs osv.. sen har vi jobbat, kollat på och haft det roligt för det mesta. men jag kom hem för runt 1 timme sen och jag är helt slut aså trött och imorgon ska jag upp vid 7 för att jag ska vara i bowlingen runt kl 8 igen för att se på finalen eftersom jag inte gick vidare.. dåligt jag vet, men jag ska passa på att umgås med dom från olika städerna.. vill inte att dom ska åka eftersom vi träffar dom 1,2 gånger per år och det är hur tråkigt som helst, men hoppas det blir mera iaf. men nu sitter jag i köket och kollar på bloggar och sånt, men nu ska jag ladda ner en film, snacka på skype antar jag och sen ska jag sova. men jag bloggar mera imorgon pussss

ibland önskar jag att tiden gick snabbare och att du bara försvann ur mitt liv..


ALL I NEED IS YOU

hej på er, som sagt så var jag ledig idag ifrån skolan och jag sov till 12 ungefär, fixade mig och drog ner till centrum för att hämta ut pengar på kortet och möta upp salome, sen gick vi ner till bowlingen och åt pommetallrik, sen efter det skulle vi spela hajen cupen! och det gick rätt så bra iallafall, jag fick 1363p på 8 serier.. men efter det hade vi jätte brottom till fritidsgården för att vi skulle jobba och det gick as bra och det var jätte roligt för det var så många små söta barn haha, men vi fick sitta i kiosken, och garderoben och sen underhålla alla barnen! men ikväll så ska salome sova hos mig och vi kom hem till mig för en liten stund sen och vi har ätit lite mat, och nu ska vi nog gå och lägga oss, för imorgon ska vi upp vid 7 och gå ner till bowlinghallen kl 8 för att vi ska kolla på massa gulligt folk hihi! men bloggar mer imorgon puss!


NEVER SAY NEVER

idag har jag inte varit i skolan för att jag har haft ont i magen, huvudet, halsen och är förkyld! men jag har inte gjort så mycket, jag gick till bowlingen förut med salome och kollade när jag skulle spela cupen imorgon, och jag ska spela kl 3 och plus att jag är ledig från skolan, chill! men sen gick salome hem och jag stannade kvar med jesper och felicia, sen efter det gick alla vi hem och jag och felicia stog och pratade om lite allt möjligt en stund, men jag kom hem för ungefär 2 timmar sen och har inte ätit någonting och orkar inte göra det heller.. men nu ska jag iallafall se om det finns någonting skit att äta för jag börjar bli hungrig, men jag skriver mera imorgon antar jag, om jag inte gör det så vill jag bara skriva att jag ska ha cup och senare på kvällen så ska jag jobba på ett disco på fritidsgården! men hör nog av mig ha det bra godnatt puss!


RSS 2.0