FLY IN THE SKY AND SAY GOODBYE

hej på er, ni får ursäka för min dåliga uppdatering men jag har inte haft någonting att blogga om riktigt.. men som sagt så skulle vi ju kolla på ulrik men han hade feber så han kunde inte komma, så jag blev extra arg och fick lite damp den dagen men jaja, jag har iallafall varit med salome och camila, sen har vi varit på gårn och idag hade vi någon spökvandring? det var rätt läskigt på vissa saker, men annars var det inte så läskigt mest roligt! men jag och salome kom hem till mig för drygt en timme sen ungefär, jag har duschat ätit och nu sitter vi i mitt rum med min dator och lyssnar på rolling in the deep, den är så jävla bra, men nu ska jag göra någonting nyttigt, pusshej!

I LOVE YOU

hej på er, idag har jag spenderat min dag med viktoria och mest felicia vi var nere i bowlingen och kollade på danne, malin o malin! dom hade nått läger men jaja, sen kom jag hem och då åkte jag o pappa direkt till hans jobb för att han skulle göra någonting med en stor buss, så vi åkte ända ut till skärblacka oh tillbaka! men nu är jag hemma och ska snart äta pomme med kött asgott, senare vet jag inte vad jag ska göra, men nu ska jag ringa camila o se hur hon mår, men skriver senare puss !

DU ÄR MIN ANDRA HALVA BABY

det finns ingen bättre kille än du, du är min andra halva vi delar vårat liv och vi bildar ett hjärta tillsammans! vi är som 2 pusselbitar vi är gjorda för varandra, du betyder extremt mycket baby!
texten tillhör inte till bilden men nu ska jag nog ladda ner en film sen ska jag sova och imorgon ska jag nog till bowlingen på morgonen med felicia & viktoria, och kolla på några som spelar sen ska jag nog träffa jocke, men jag skriver när jag har vaknat till och sådär men pusshej!

IT'S A PARTY IN MY HEAD


THE PURPLE HISTORY

hej på er, jag kom precis hem från en hel dag NO i skolan, vi håller på att bygga en bro som det ska komma en lastbil o en båt under, rätt kul faktiskt men annars har min dag varit helt okej, sista dagen i skolan och nu har jag lov i en hel vecka det känns ju as skönt, men när det kommer till pluggandet så blir det inte ett dugg kul, men jag ska plugga lite SO/NO och FRANSKA nu men jag skriver mera senare ha det bra pusshej :)

TURKEY BEACH



DON'T BE A BITCH

hej på er, jag kom in för en liten stund sen och jag har bara suttit vid datan och ätit mat, sen har jag faktiskt inte gjort så mycket, snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för sista skoldagen imorgon, sen är det lov o en vecka + helgerna haha! men jag skriver mera imorgon puss:*


FRIDA BEACH

hejhej, jag har varit i skolan idag, sen efter skolan gick jag o salome hem till mig och va och just nu sitter vi i mitt kök med två datorer och gör ingenting, vi ska ner till bowlingen för att dom ville snacka med oss men skriver mera senare puss!

JUST KILL SOMEONE


WHEN YOU SMILE

hej på er, det va inte så jätte jätte roligt på öppet hus, men det funkade iallafall, vi hade no/so som sagt, sen efter det va jag ute med jocke en stund hihi.. men iallafall jag kom in för en stund sen och snart ska jag göra lite te och vara glad sen ska jag duscha o fixa mig! skriver nog mer sen puss!

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

denise om FRÅGESTUND:
Hur reagerade du när din syster blev gravid? :)
Har du någon favorit artist/band?
Kan du och din syster prata om allt?
Vilken är din favoritårstid?
Vad är dina intressen?
svar; aså när min syster blev gravid så blev jag ju lite chockad men blev så glad att jag fick tårar och sen dess har jag varit glad för hennes skull och kommer alltid att vara! jag har 2 favoriter och det är justin bieber och ulrik munther sen kan jag ju lyssna på allt annat också som tex; newkid och sånt. Ja jag och min syster kan prata om allting för jag kan lita på henne upp till 110% och det är bra att snacka med någon man verkligen litar på, min favoritårstid är såklart sommar för att det är varmt och skönt, sen får man färg på kroppen med! mina intressen är att spela bowling, fotboll och bara vara med mina vänner, tack!

Ulrika Törnvall om FRÅGESTUND:
Vad har du för fritidsintressen förutom att fota?
Och vad har du tänkt att välja för gymnasium?
svar; ehm jag vet inte riktigt jag brukar spela bowling och vara med mina vänner, det är det bästa iallafall av mina fritidsintressen, och jag vet inte riktigt vad jag ska välja för gymnasium än kram!

Tove - kristen tonåring om FRÅGESTUND:
1. är du troende?
2. är du konfirmerad?
3. har du pojk/-flickvän?
4. drömmer du om att gifta dig?
5. hur länge har du bloggat?
svar; jag är inte riktigt troende än iallafall, och nej jag är inte konfimerad jag skulle konfimera mig men jag ångrade mig, nej inte än, ja jag drömmer om att gifta mig, jag har bloggat i ungefär 1-2 år snart!

Diana om FRÅGESTUND:
1. Hur ser en vanlig dag ut för dig?
2. Ditt drömjobb?
3. är du allergisk mot någonting?
4. Din första kärlek?
svar; en vanlig dag för mig ser ut ungefär som alla andras, jag sitter vid datorn, går i skolan, bowlar, är med vänner och fotar! mitt drömjobb är att bli kirurg eller reseguide, nej jag är inte allergisk mot någonting tror jag? och min första kärlek va joakim!

rebecca rydberg om FRÅGESTUND:
1. beskriv hur en perfekt pojkvän för dig skulle vara och se ut!
2.vad vill du bli när du blir stor?
3. vad är du mest nöjd med hos dig själv?
2. va tycker du om min blogg hih!i? :*
svar; aså en perfekt pojkvän vet jag inte, men en pojkvän ska iallafall vara snäll, inte ljuga och alltid finnas där! man ska ju inte direkt kolla på utseendet, det är ju insidan som räknas, jag vill bli kirurg eller reseguide! jag är mest nöjd med mina ögon och mitt hår, och din blogg är jätte fin och bra att läsa puss gumman :*

Anonym om FRÅGESTUND:  ( julin )
är haha är du på g med nån eller nåt?

svar; det tar jag inte upp här och nu, kanske kommer lite senare hihi!

AMANDA THE BEST! om FRÅGESTUND:
Hur länge har du bloggat?
Har du kille? ;)
svar; jag har bloggat ungefär 1-2 år där i mellan, och jag kanske har en på g vem vet ;)

elin  om FRÅGESTUND:
hur gammal är du ?
var bor du ?
svar; jag är 14 år, och jag bor i norrköping/vilbergen.

Lovisa  om FRÅGESTUND:
Har du pojkvän?
Vad är ditt drömjobb?
svar; nej en på g kanske, mitt drömjobb är kirurg eller reseguide som sagt :)

cassi om FRÅGESTUND:
när ska du göra en video blogg?
svar; jag vet inte riktigt om jag ska göra en, haha det är ju rätt så pinsamt och man vet inte vad man ska säga när man gör en videoblogg?

nikepike om FRÅGESTUND:
Hur länge har du hållt på att blogga? Om länge, har du nån gång känt att du bara inte ORKAR blogga och funderat på att lägga ner den iaf ett tag?
svar; jag har bloggat mellan 1-2år, ja jag har tänkt så för man brukar bli så trött men annars nej, för det är ju hur kul som helst att ha en blogg ? :)

Daniela om FRÅGESTUND:
Vad har du för kamera?
svar; Jag använder mig utan NIKON D3100 18-55mm, jag rekomenderar att den är hur bra som helst kram!

TACK FÖR ALLA FRÅGOR, PUSS! hoppas ni blev nöjda med era svar!


I WANT A SUMMER DAY

hej alla läsare! jag vaknade runt 8 så det var ju bara att skynda sig till skolan direkt, så vi har haft slöjd, mentorstid och matte men jag har inte kunnat göra någonting eftersom att jag inte kan skriva med min stukna hand, inte roligt! men jag kom hem för en liten stund sen och jag åt precis 2 mackor med cola haha, men som sagt så ska jag på öppet hus på skolan sen kl 6, hoppas på att det blir kul bara, men jag skiver mera om en stund eller när jag kommer hem puss!
i miss summer, i don't like when the snow is here!

SKREV AV MIG LITE OCH GODNATT.

hejhej, nu är det så att jag har ont i min hand och i huvudet, så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag försöka sova, för kan inte sluta tänka på den patetiska kommentaren men den personen som kommenterar har ju inget bättre liv så H*N spenderar tiden på min blogg hela tiden..


men iallafall, nu ska jag in i duschen och sen försöka sova, och imorgon börjar jag 8:20 som vanligt så då får jag inte försova mig eller någonting, sen efter skolan hinner jag bara komma hem igen sen ska jag till skolan igen för att vi har öppet hus och jag ska ha NO/SO tråkigt, men får stå ut i 2 timmar iallafall med det, men jag skriver mera imorgon pusshej!


FUCK ANONYMA

nu får jag alldeles för mycket damp på dig anonyma personen, seriöst kan du bara sluta kommentera? min syster är inte player, hon knullar inte runt, hon är ingen hora häller som kanske du är, seriöst om du tycker illa om henne, låt henne vara istället och håll det inom dig själv, fuck vänta bara tills jag vet vem du är då kommer jag lova att du inte har något liv kvar, o jag är dock inte på bra humör nu häller så du ska få se!
snacka förfan inte skit om min syster hon betyder allting för mej, vi kan snacka om allting, hon finns alltid för mig, jag älskar henne över hela mitt hjärta, så mej bråkar du fan i mig inte med!
JAG ÄLSKAR DIG LINDA!


I GOT YOU


Kärlek börjar med ''du är speciell'' och slutar med '' du är precis som alla andra'' medans äkta kärlek aldrig tar slut.


THE LOVE IS YOU

hej på er, jag ska försöka blogga o svara på alla frågor idag för jag har rätt ont i handen eftersom att camila stukade min hand '' det var inte meningen då men har som sagt rätt ont så kan knappt skriva så mycket, men bloggar om jag orkar och kan, men fortsätt ställa frågor, puss!

FRÅGESTUND

nu ville jag bara göra en liten tävling för att det var några som ville så jag kör på en frågestund! ni får fråga vad som helst och jag lovar att svara upp till 100% det får handla om exakt vad som helst, så det är bara att ni börjar, jag svarar på frågorna ikväll eller imorgon kör på med frågor nu!


YOU SHINE BRITHTER THEN THE STARS

hejhej, igår sov salome hos mig tills idag och vi vaknade runt 3? inte bra för att det är skola imorgon och inte bra att vända på dygnet.. men iallafall sen träffade jag viktoria och vi åkte till haga hem till min mamma och hälsade på bebisen men hon sov för det mesta på min axel hihi, men jag kom hem för en stund sen och snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för en ny skoldag och en ny vecka + nya tag! men nu ska jag kolla runt på olika bloggar, in o duscha osv, men jag skriver imorgon ha det bra puss♥ bild från i somras!

LÖVEN FALLER OCH SNÖN KOMMER

ursäkta för min verkligen dåliga uppdatering, men jag har verkligen verkligen inte varit på bra humör osv.. men igår fyllde jocke år så grattis till honom! sen drog jag till gårn med viktoria och sen va det ju några där så vi va med emma, kristoffer, rasmus och lukas, vi gjorde inte så mycket än att gå runt och kolla haha, men det va ju americankväll så det var ju perfekt för min tröja eftersom att jag hade en USA tröja på mig! just det? glömde att jag har varit på stan också och där fick jag med mig, tröja, parfym, puder, hårfärg och en ny earcuff. Men idag ska jag åka till min mamma med salome en stund och hälsa på linda, brandon, anastasia, pontus och mamma, har saknat dom för mycket! men jag bloggar senare antar jag för idag är jag på humör och orkar iallafall, men puss sålänge! SUDDIG BILD MEN DEN ÄR TAGEN MED PAPPAS MOBIL FÖRRA ÅRET!

VAD VILL DU SE MER AV I MIN BLOGG?

skulle bli jätte tacksam om ni gav mig lite förslag på vad som kan va roligare att se av i min blogg? det börjar bli tråkigt och skulle göra vad som helst för er läsare, kom med förslag det får vara vad som helst puss!

DAGEN / FOTOBLOGG / SVAR PÅ TAL

hej på er, idag har jag bara tagit det lugnt, imorse hade vi match emot åtvidaberg och vi körde hur dåligt som helst så vi förlorade, inget ovanligt haha.. men efter det har jag bara varit med salome, sen har jag snackat lite med david för det är ju sista dagen på helgen han var här, kul att se honom igen! men vi har varit på gårn och inte gjort så mycket, men jag kom in för en liten stund sen och ska snart ta någonting att äta, sen ska jag duscha o sova för imorgon är det en ny vecka och nya tag i skolan, men vi får se hoppas det blir en underbar vecka men jag kommer nog inte blogga mycket mera idag, men jag glömde en sak? jag har gjort en fotoblogg också, kolla gärna in den här; http://nikonphoto.webblogg.se ha det bra kram!
Anonym
om SVAR PÅ TAL!: men är inte din systers kille lika gammal som dig?skulle inte du tycka det var lite konstigt om en kille i din klass blev pappa? det är alldeles för tidigt.
svar; du som kommenterar anonymt fortfarande kan ta o säga vad du heter först innan du kommenterar.. men ja min systers kille är lika gammal som mig och det kanske är tidigt men han är mognare än vad du tror i huvudet, det är deras val, snälla sluta lägga dig i och vill du någonting mer kan du kontakta mig på facebook eller någonting, för jag vill helst veta vad du heter och vem du är för du gör mej bara riktigt förbannad, jag är inte tyvärr på humör så vill helst veta vem du är?! tack.
VÄRLDENS FINASTE KILLE!

SVAR PÅ TAL!

anonym om I NEVER LET YOU GO: din syster är så ung, hon har barn när hon bara är 17? :S det är fan i mig omoget, hon är inte ens mogen o allting, hon är inte frisk i huvudet direkt, o hon kommer nog ge bort barnet till soc eller någon, hoppas jag! förlossningen gick väl inte häller bra antar jag.. snart är det väl din tur eller?
svar; du som kommenterar är helt sjuk i huvudet, asså ska jag vara seriös nu så borde du som kommenterar anonymt inte kommentera någonting, för du vet ingenting om henne eller om hur det gick? och hon är 17 år det är inte dina problem hur gammal hon är, sen är det ju du som inte är frisk i huvudet, barnet kommer verkligen inte åka till soc eller någon annanstans, det är hennes barn och hon ska ha den hemma och ingen annanstans och förlossningen gick förfan dö bra, men du va ju dock inte med så du kan inte kommentera om det häller, och det är inte min tur snart eftersom att jag är 14 år, jag ska klara mitt jobb och allting innan jag börjar skaffa barn och sånt, men bara för att du kanske inte har ett barn så betyder det inte att min syster inte får ha det? du är så jävla omogen så istället för att slösa bort din tid på att lägga dig i andras liv och hur dom har det kan du skaffa dej ett eget liv och du kan till och börja med berätta vem fan du är? du är som sagt så jävla omogen! sen när jag får reda på vem du är kommer jag seriöst slå in pannbenet på dig, för jag blir så jävla arg när folk ska kommentera om att hon är en ung mamma, det är hennes val o inte ditt, men vänta och se, jag kommer nog veta vem du är snart DU ÄR PATETISK!

din kömpis om
MIN DAG / MITT HUMÖR: är du kär i någon just nu?
svar; asså kär och kär vet jag inte riktigt, men jag gillar en person på ett spciellt sätt, han får mej att bli glad hela tiden när han är i min närhet, så man kan säga att jag håller på att bli '' kär ''

.. om
MIN DAG / MITT HUMÖR: när ska du ha frågestund?
svar; ehm, det vet jag faktiskt inte än, jag gör det när jag har lust att sätta igång en tävling eller någonting, men kul att du frågade iallafall kram!

BLIR INGEN BILD EFTERSOM DET BLEV FÖR MYCKET TEXT!


I NEVER LET YOU GO

godmorgon för min del! jag vaknade för en stund sen men massa tårar men vill inte ta upp varför oså, men nu ska jag äta lite sen senare ska jag förmodligen åka till min mamma eftersom att linda o bebisen är där så jag kan få vara lite med min bebis, har inte träffat henne på 1dag, det känns som flera år för mig :( men sen när jag kommer hem får vi se vad jag ska hitta på men jag skriver mera senare ha det bra pusshej!
en gammal bild på mig och min älskade syster!


MIN DAG / MITT HUMÖR

hej underbara läsare! jag har inte hunnit uppdatera någonting för att våran internet grej har inte funkat, den har segat upp sig osv.. men idag iallafall träffade jag emma, david, kristoffer och tova, vi hade riktigt roligt faktiskt! men sen drog jag hem och kollade på idol, så nu har jag kollat igenom allting, och jag är hur glad som helst för att andré gick vidare hihi!
men nu ska jag kolla lite på datan, tvn sen ska jag faktiskt gå o lägga mej, berättar inte mer om dagen faktiskt ;) och för alla ni som frågar vem killen är i min header har jag fortfarande svarat det är justin bieber och här har ni orginal bilden, kram!


MIN ÄNGEL / LINDAS BEBIS!

hej på er, idag har jag inte gjort mer än att  vara i skolan och varit med salome, vi har varit i bowlingen o kollat på felicia o andra, sen när som slutade träna kollade vi på andreas och han gjorde min dag ska jag säga er! men jag har inte så mycket mer att blogga om mer än att jag ska till skogen på morgonen imorgon, men jag skriver mera imorgon ha det bra puss!
min lilla bebis gjorde peace med fingrarna haha va söt hon är, jag kommer göra allting för henne ANASTASIA älskar dig!


I'M HAPPY FOR YOU

godkväll kära läsare, hoppas ni har haft en toppen dag idag för det har jag haft! jag har varit på sjukhuset o hälsat på min kära syster o min lilla ängel, sen har jag varit med camila o varit på gårn för att vi hade tjejkväll oså rätt kul faktiskt, men jag kom hem för en stund sen och ska snart in och duscha så jag är fräsch till imorgon, men jag skriver nog mera imorgon men ha det bra puss & kram!

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

hej på er, jag har spenderat min tid hela natten med min syster på sjukhuset och nu äntligen har hon fått sitt barn, jag är moster igen nu alltså, hur roligt som helst och jag är hur glad som helst, jag älskar denna underbara unge! 10/10-11!
den heter anastasia! VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN MOSTERS ÄLSKLING

I'M IN LOVE BABY

hej på er, idag har jag inte bloggat pga att jag har haft så kul att jag har glömt bort datorn helt och hållet? men jag har spelat match, varit med salome, ätit pizza o kollat på bio med min underbara pappa och salome, vi kollade på en av min nya favorit film, riktigt jävla bra säger jag bara, rekomenderar verkligen att ni ska se på; ABDUCION. Men imorgon ska jag till skolan och efter det har jag match men hör av mej mera imorgon! hoppas ni har haft en jättebra dag idag, puss o kram! bjuder på en bild jag tog för några månader sedan!

I WAIT FOR YOU

hej på er, idag har min uppdatering varit helt nere, har inte orkat blogga men just nu är jag på gårn med salome och gör ingenting, vi ska väl dra hem till henne snart eftersom att jag ska sova hos henne, sen imorgon har vi match emot FIGHT - dom är från örebro! så vi får hoppas på att det går bra, men jag bloggar mera imorgon puss på er!

BE MY ONLY BOY

nu ska jag fixa i ordning mig sen ska jag försöka få tag i salome, 6 sen vid drar vi till gårn, skriver mera senare puss!

DONT DRINK AND DRIVE

hej på er, jag kom hem från skolan för en stund sen, och vi har haft NO exakt hela dagen, snackat om biologi alltså kroppen osv.. sen har vi bara skrivit ner massa saker o svarat på frågor. Men senare ska jag till gårn med emma, tova o kanske malin o salome, vi ska på skräckkväll där det kommer nog bli riktigt roligt, jag tar med kameran om jag orkar haha! o vädret va inte på topp idag häller riktigt men hoppas det lugnar ner sig till senare så skriver jag när jag kommer  hem oså hur det har varit! o föresten? vad har ni gjort idag mina läsare? (= kram gammal bild men kommer nog nya snart någon gång !

LÄNKBYTE / DAGEN

hej på er, jag vaknade runt 7 imorse för att fixa mej, sen drog jag till skolan o började lektionen med idrott! sen har vi bara haft hemkunskap, so och engelska, det va en rätt lång dag eftersom att vi slutade halv 4.. men efter skolan drog jag hem med salome o samia o snart ska jag ner till bowlingen o träna, så vi får hoppas att det går bra, o vädret är inte riktigt på topp idag, regnet är inte det jag hoppades på idag, men får börja vänja mig, men skriver mera senare ha de bra puss!
gjorde ett länkbyte med en jätte jätte söt tjej, hennes blogg är verkligen värld att läsa;
http://idaholmbergs.blogg.se/

YELLOW ROSE


Foto & redigering: Frida Dehlin
Kamera & tillbehör: Nikon D3100 Nikkor 18-55mm


NIKON

hej på er, idag vet jag inte riktigt vad man kan göra för vädret är ju inte på topp idag, det är iskallt o påväg att bli vinter men jag ska ringa salome o se om vi kan dra ut o göra någonting en stund! men jag hoppas ni har det bra puss

en bild jag tog nyss utanför mej!

SVAR PÅ TAL / DAGARNA

Anonym om CLOSER: vem är killen i din header?
svar; killen i min header är justin bieber, där fick du ditt svar på din fråga, men skriv ditt namn nästagång :)
Förlåt för min dåliga dåliga uppdatering dom senaste dagarna men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga för att jag har vart ledsen osv.. men på dom här dagarna jag inte har bloggat hat jag varit hos min syster tessan o hennes barn o haft det roligt, sen har jag varit på bio med min syster o hennes kille vi kollade på dom 3 muskitörerna den va rätt bra faktiskt! sen har jag mest spenderat min tid på skolan och på gårn, så mycket mer än så har jag faktiskt inte gjort, men imorgon är det beräknat att lindas barn ska komma, men vi får hoppas på att den kommer när som helst, längtar verkligen hihi, men skriver nog senare ha det bra pusshej! :)
föresten det är bara 25 DAGAR KVAR tills jag ska träffa ulrik i hageby, taggar som in i helvete loveu ulriik!

bild tagen av mej!

CLOSER


Tjejer blir kära i vad de hör,killar blir kära i de dom ser, Det är därför många tjejer använder smink och många killar ljuger ..


RSS 2.0