I NEVER FORGET THE DAYS

hejsan, helgen har varit helt underbar med allt folk i hallen, vi har haft det så roligt att man inte glömmer en sekund! men idag var det final och team eurobowl vann hela örnen cupen grattis till mupparna haha.. men iallafall jag kom hem för en stund sen och är helt slut efter alla matcher vi har spelat och pappa står o lagar jättegod mat, men senare vet jag inte riktigt än vad jag ska göra jag ska nog bara ta koppla av o lägga mig i ett varmt bad, men vi hörs senare kram! bilden blev liten men det får ni leva med..

pic: utsikten på balkongen i turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

DON'T BREAK MY HEART

hej på er underbara läsare! salome kom hem idag från gerogien så har bara umgåtts med henne o david hela dagen sen har vi tränat. & för en stund sen kom jag hem och jag har ätit pomme med någon god korv till jättegott. men i morgon ska jag köra örnen cupen så vi får se hur det går men vi får höras mera imorgon och ni får verkligen ursäkta för min dåliga uppdatering.. men glömm inte att ni fortfarande kan följa mig genom www.bloglovin.se. men hörs mera imorgon pusshej!

pic: en väg  fotograf: Jag  kamera: experia x8  ( ingen redigering & inga bilder får tas )


GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

hejhej, jag vaknade runt 3 för att jesper messade mig, sen skulle jag pröva sätta på datorn då visade det sig att den inte funkade, sen drog jag ner till bowlingen o va med jeppe sen spelade vi biljard och gick runt lite. sen vid 6 kom några från laget som jag har saknat jätte mycket, för att vi skulle träna o det gick ju sådär, men imorgon är det fredag och då kommer salome hem fyfan vad jag har saknat den där lilla saken, så jag ska sova bort hela dagen tills hon messar mig, men nu har jag kommit hem precis och vet verkligen inte vad jag ska göra men jag ska nog se på film eller någonting, men skriver nog mera senare ha det bra kram!
pic: på strömmen  fotograf: pappa   kamera: canon digitalkamera ( ingen redigering & inga bilder får tas )

STICKS AND STONES

hej på er, ni får verkligen ursäkta att jag inte har varit uppdaterad men har inte haft en dator i närheten.. men igår sov jag hos emelie sen kom jag hem idag och vi har tränat o det kändes så kul att få börja med det igen, sen efter de träffade jag emma & julia sen vid halv 12 drog dom hem o då träffade jag jocke en liten stund, så just nu ligger jag i min sköna säng o lyssnar på ulrik munther som är så j*vla bra.. btw: glömm att jag har haft en dålig uppdatering för nu börjar jag '' om '' och från och med nu ska jag blogga så mycket det går, ha det bra puss!en bild från förut.

pic: jag  fotograf: jag  kamera: xperia x8  ( ingen redigering & inga bilder får tas )

NEVER SAY NEVER

hej på er, ni får ursäkta att jag inte bloggade igår men jag hade inte tid för det precis. men först va jag på stan med min syster & vi gick runt o kollade sen köpte lite grejer sen vid 1 kom camila dit och jag va med henne så kollade vi runt och det jag fick med mig hem va: 4 lyckopåsar (påsar med bara smycken i) shorts, linne o parfymer sen minns jag inte exakt hihi.. men igår natt kollade vi på 2 filmer '' säg att du älskar mig '' och  '' a tale of two sisters '' båda va rätt bra men somnade till den sista filmen! och nu är det en ny dag och vi vaknade kl 4 asso för en stund sen och vi har ätit lite, så nu vet jag inte vad vi ska göra, jag ska träffa emelie senare men aja hörs senare puss!

pic: från turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )


EMELIE SVIMMAR


WE ARE SO CUTE

hej på er, jag har inte haft tid att blogga idag pga att jag har firat mig och sovit en stund! men jag fick iallafall 1000 kr o en smyckehållare idag sen imorgon ska jag åka till min mamma o fira mig sen kommer jag få mera pengar osv.. sen imorgon på morgonen ska jag till stan med min syster och kolla runt o kanske köpa någonting, vi får se, men nu sitter jag i mitt rum och ska precis ladda ner en film vet inte vilken än men någon iallafall, sen har jag chips, cola & chocklad bredvid mig som är så j*vla gott! men jag får skriva mera senare ha det bra puss! här har ni DRIV bilder från fotograferingen igår. och det är en TOM ölburk!




pic: jag & emelie! fotograf: båda  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

THATS MY DAY

hej på er! som sagt förut så mötte jag emelie och vi gick runt i stan osv.. sen har vi bara spenderat våran tid i vilbergen & bowlingen som vi har saknat haha, men nu är jag o emelie hemma hos mig o min pappa har gått ut med några kompisar, så vi har fotat lite o bilderna kommer upp idag senare idag eftersom att klockan är över 12 och jag är överlycklig för idag är det min födelsedag hehe! hoppas jag får det jag vill men ni får ha det så bra puss o kram på er så skriver jag mera senare :)

pic: staket o hål  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( redigering & inga bilder får tas )

I HATE SWEDEN

hej på er, nu har jag fixat mig och snart kommer emelie till mig, vi ska dra ner till stan en stund sen senare ska jag nog vara med min syster o umgås sen imorgon fyller jag år hihi! längtar så mycket! men vi hörs senare kram
såhär ser det ut vid bron mellan hageby & klingsberg! det är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv.

YELLOW

hejhej, jag vaknade för en liten stund sen och ska snart ta någonting att äta sen ska jag nog ladda ner en bra film o kolla på. senare vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt än men jag skriver senare! jag gjorde ett länkbyte med en jättegullig tjej föresten så här har ni hennes gulliga blogg http://ngo.webblogg.se/! men hörs senare puss.

pic: på en solros  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

 


TAKE ME FROM SWEDEN

hejsan hoppsan, nu är det skitväder i sverige igen! vädret skrämmer skiten ur mig.. men här har ni några bilder från hur jag såg ut idag + min nya tröja!


GLASS MED BÄR!

hej på er! förut va jag & min pappa o lämnade min syster i söderköping, sen åkte vi till hageby och kollade runt och fick med mig en tröja hem från ginatricot som är jättefin! men för en stund sen drack jag energidrink och precis nyss gjorde jag vanilj & jordgubbsglass med bär till och det var hur gott som helst ni måste testa så jag tog några bilder som ni ska få se kram!
steg 1. frysta bär
steg 2. tina bären
steg 3. lägg upp glassen
steg 4. häll bären på glassen o börja ät!




pic: glass & bär.  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

OVERBOARD

hej på er, jag vaknade för en liten liten stund sen! har ätit mat och ska snart in och duscha, senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på jag ska nog föröska ringa min syster o se om vi kan göra någonting kul! men vi får höras senare puss & kram.

pic: jessica, linda,  osman, pappa o jag. fotograf: hasan  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigerina & inga bilder får tas )

PURPLE FLOWER

hejhej, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på den hemska åskan som är där utanför o blixten som bara lyser in i rummet usch inte roligt! men jag ska nog stänga av datorn om ett tag sen ska jag sova eller så ligger jag uppe hela natten pga att jag inte kan somna av nätterna, så jag får decka framför datorn nae men vi får höras mera imorgon pusshej.

pic: blommor/humla.  fotograf: jag  kamera: camilas kamera canon.. ( ingen redigering & inga bilder får tas )

UPS

ni får ursäkta min dåliga uppdatering dom här två dagarna! men i tisdags åkte jag till min mamma och sov, sen igår kom mina två kusiner och va med mig, sen senare kom robin, vi somna i min säng först sen va vi med min mamma & kusiner o kollade på tv:n, senare vid 3 på natten somnade jag o han ( han sov över ) sen imorse åkte han tidigt för att han skulle iväg osv.. men nu har jag precis kommit hem till min pappa och har min underbara dator igen som jag har saknat haha, men vi får höras senare ( o jag lovar att hålla mig mer uppdaterad kram )

pic: utsikten från balkongen i turkiet. fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering o inga bilder får tas )

MY NAME IS ON THE BEACH

hejsan alla söta, just nu ligger jag i min säng helt nyvaken.. snart ska jag gå upp o ta någonting att äta och kolla på tv:n sen vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt idag? men jag hittar säkert på någonting att göra! just det idag är det bara 5 dagar kvar tills jag fyller år hihi :) men vi hörs senare pus & kram.

pic: mitt namn  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( lite redigering o inga bilder får tas )


YOU ARE PERFECT FOR ME

godkväll kära läsare! hoppas ni har haft en rolig och trevlig kväll som jag. Jag har inte gjort så mycket mer än att kolla på tv:n o sitta vid datorn, det gamla vanliga.. men snart ska jag ta någonting och äta sen ska jag nog kolla på tv:n, efter det vet jag inte vad jag ska göra om jag ska sova eller vara uppe haha! men det märker vi iallafall puss! gjorde ett länkbyte också så här har ni hennes blogg: http://anneliih.blogg.se/

pic: blomma fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering o inga bilder får tas )


STOCKHOLM

hej på er! jag gick upp runt 9 sen skjutsade min pappa mig till camila, sen vid 10 åkte vi till stockholm. Vi gick runt i stan o kollade sen köpte jag en tröja från ginatricot, sen efter det va vi på mc och käkade lite mat! men vi har bara gått runt för det mesta, sen har vi sätt grönalund på andra sidan hela tiden! åh man blir så sugen att åka dit då haha.. jag glömde att vi såg en chocklad fontärn ( stavning ) där. men jag kom hem för en stund sen iallafall därifrån så nu sitter jag i vardagasrummet o mest tar det lugnt men jag skriver nog senare puss.här får ni lite bilder från stockholm idag!





pic: stockholms bilder fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering o inga bilder får tas )

I PRAY FOR YOU EVERY NIGHT

nu har vi kollat klart på serierna och nu sitter jag inne i ett rum o lyssnar på MEGAN NICOLE som är grymt jävla bra! men nu väntar jag bara på ett svar av camila, för jag kanske ska hänga med henne till hennes syster i stockholm imorgon! men inte 100% än men vi får hoppas på det, men jag ska nog kolla efter en film att ladda ner snart eller senare men skriver mer sen puss.

pic: lila blommor med vatten  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( íngen redigering & inga bilder får tas )


YOU ARE NOT PERFECT

ja som sagt igår va jag på harry potter i 3d, den va jätte bra och ville inte att det skulle finnas ett slut..men idag vaknade jag hemma hos camila sen solade jag en stund på hennes balkong eftersom att det va lite värme som brändes på mina ben, men sen kom pappa o hämtade mej, vi va i lidl o handlade sen åkte vi hem. så nu har jag precis ätit kött potatis o någon god sås till, men just nu sitter jag i vardagsrummet med linda & brandon, vi kollar på en massa serier, ganska bra faktiskt.. men nu ska jag kolla vidare sen vet jag inte vad som händer men vi hörs senare pusspuss.

pic: våg från turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

I MISS TURKEY MORE THAN YOU

Nu ska jag ta på mej andra kläder sen ska jag till camila o fixa mig, sen drar vi till stan o kollar på bio och filmen vi ska kolla på heter Harry Potter 3D och dödsrel.. del 2 så vi får hoppas på att den är bra nu! efter bion ska jag följa med camila o sova hos henne, men hör av mig senare hoppas jag.. men jag kommer ha med mig kameran o fota lite med men ha en bra lördagskväll puss!

pic: solnedgången i turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

SVAR PÅ TAL

anonym om BELIVE IN YOUR DREAMS:vad menar du med ( ingen redigering & inga bilder får tas )
svar: jag menar att jag inte har redigerat mina bilder när det står ingen redigering, och när jag skriver inga bilder får tas så menar jag att ingen får kopiera eller ta dom.. skulle vara glad om du skrev ditt namn också, men hoppas du blev nöjd med ditt svar kram!

pic: bild från turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

BELIVE IN YOUR DREAMS

jag kan ju börja med o säga att det är nog morgon för mej varje dag runt 3 någon gång. för det är då jag vaknar helt enkelt.. det känns inte så bra just nu att jag har vänt på dygnet helt och hållet! men det ska jag försöka ändra på, men som sagt så har ju nästan hela dagen gått så jag vet inte vad jag ska göra senare, det får jag se senare eller om en stund, men ha det riktigt skönt sålänge så hörs vi lite senare puss & kram! o linda skulle ha varit med på bilden men hon ville inte vara med så jag skärde bort henne. + Jag fick fetto ansikte..

pic: jag  fotograf: pappa  kamera: NIKON D3100 18-55mm  ( ingen redigering & inga bilder får tas )

SMILE IN THE SKY RAINBOW

jag har varit duktig! jag har varit på balkongen och läst en bok eftersom att jag bara sitter vid datan dygnet runt så ville jag göra någonting nyttigare som att läsa en bok! men jag tror jag ska ladda ner en film senare o kolla med min syster? men vi får höras mera imorgon så godnatt iallafall, hoppas ni har haft en bra dag oavsätt regnet..bjuder på en gammal bild men har ingen annan på den här datorn jag sitter vid nu.

pic: jag  fotograf: jag.  mobilkamera: xperia x8 ( ingen redigering & inga bilder får tas )

CALIGO ♥

ett ställe jag verkligen saknar är turkiet, staden alanya och hotellet caligo.. minns alla stunder när man va så glad varje dag med allt o alla, o alla kvällarna kommer jag absolut aldrig glömma, dom är det bästa som har hänt i mitt liv, någon som flyttar dit med mej? och jag skojar inte nu..

pic: caligo skylten!  fotograf: jag / i think?  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

I DON'T LIKE WHEN RAIN COME

jag tror nog verkligen inte att jag går ut när det regnar så här mycket som det gör, och fick precis höra av salome att det regnar i georgien också inte roligt.. men vi får se vad jag hittar på senare, alltingen laddar jag ner en film eller så umgås jag bara med min familj o njuter av kvällen o myser puss.

pic: sanden & vågen  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

I CAN SEE OUT TOO THE WORLD

hej på er! jag vaknade runt 2 någon gång, sen åkte jag och pappa ner till stan, o gick in till banken så jag hämtade ut mitt id-kort och sen växlade vi tillbaka alla turkiska pengar.. sen gick vi in på h&m en snabbis o köpte puder till mej, så nu är vi hemma och ska snart äta mat, men nu ska jag in i duschen o börja fixa mej sen ska jag ut lite senare men vi hörs lite senare puss! bilden är mycker redigerad pga att mitt ansikte blev konstigt haha, men det ser inte ut sådär i verkligheten..

pic: jag  fotograf: pappa   kamera: NIKON D3100 18-55mm  ( redigering & inga bilder får tas )

I WILL BE PERFECT FOR YOU

förut va vi hemma hos min farmor o firade henne sen kom jag hem o träffade emma och vi gjorde ingenting! men nu sitter jag på mitt rum och har ingen stor lust alls att blogga för att jag är irriterad för en sak.. men vi får höras mera i morgon puss.

pic: jag  mobilkamera!  foto: i skolan  ( redigering & inga bilder får tas )


CAKE


pic: daimtårta  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

STRAWBERRY

godmorgon kan man säga för min del! jag vaknade för en stund sen pga att jag inte har sovit någonting förrän 6 imorse och det va för att jag har haft så sjukt ont i mitt ben hela natten från att jag ramlade med cykeln igår men det ska vi inte ta upp.. men iallafall just nu steker min pappa en äggmacka till mej och vid halv 4 ska vi åka till min farmor & farfar för att min farmor fyller år så vi ska fira henne osv, men det kommer bilder senare jag lovar puss! o en bild på årets första jordgubbar för ungefär 2 månader sedan.

pic: jordgubbe  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

WATER PICTURE



pic: vatten  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( redigering & foto jag & inga bilder får tas )

DON'T BE SHINE

Ursäkta att jag bara lägger upp bilder på blommor för det mesta.. men jag har fått några frågor om jag kan ge en utmaning av att ta på nya saker och det har jag tänkt på ett tag nu, jag kan ge mej själv en utmaning och ta på andra bilder men då får det bli om några dagar eller någonting för just nu har jag inte så mycket tid för det!och det här är väl inte direkt en blomma haha, det är ett blad!

pic: ett blad  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

COCA COLA


pic: cola/vattenbild  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

CALIFORNIA KING BED

hejhej, vaknade för ungefär för en halvtimma sen, har duschat och ska fixa mej sen senare ska jag träffa robin sen kanske vi träffar erika eller camila inte säkert.. men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer än att gå runt som vanligt? men jag hör av mej senare puss & kram.

pic: solnedgången i turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )


GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

hej på er! har precis varit ute med robin espander och snackat lite & tagit det lugnt, senare kanske jag drar ut igen men vet inte riktigt.. men ville bara göra en uppdatering så jag håller mej uppdaterad på den här bloggen! men vi får höras senare men ha det bra sålänge puss.

pic: våg i turkiet  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

LOVE ME


Pic: en ros  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

NEXT TO YOU.

godmorgon, jag vaknade för en stund sen, sitter framför datorn & äter frukost, om en stund ska jag nog fixa mej sen senare kanske jag ska träffa robin inte 100% men kanske det märker vi. men jag har inte så mycket mer att skriva om just nu men vi får höras senare puss!

pic: röda blommor  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

ORANGE FLOWER.


pic: en blomma   fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

DOWN TO EARTH

hejhej, jag kände att jag ville börja om på nytt här så pga amanda ska jag ha kvar den här bloggen, jag blev verkligen kär i headern hon gjorde till mej. Men nu LOVAR jag på att ha kvar den här o inget annat, men jag hoppas ni kommer gilla min blogg genom allt jag kommer skriva om, sen kommer jag ha massor av bilder.. får vi hoppas på iallafall! och jag ska hålla mej så uppdaterad som möjligt men jag får blogga mera senare eller imorgon pusspuss.

pic: en bild på mej från turkiet.  fotograf: pappa  kamera: NIKON D3100 18-55mm

RSS 2.0