PLUGG PLUGG PLUGG

nu sitter jag i köket med salome med pringles & cola och vi ska plugga på våran uppsats vi har tills imorgon, hoppas ni har haft en bra dag, bloggar sen puss på er.


BELIEVE


Justin bieber - die in your arms
Justin bieber - turn to you
Justin bieber - boyfriend
här är några låtar ifrån justins nya album belive som släpps den 15 juni! jag är så taggad att få höra alla låtar♥

JAG VILL TILL NORGE

snälla kan någon ta mig till norge? jag vill åka dit & träffa justin nu, alltså det har varit min högsta dröm att få träffa honom och nu är han i norge bara ungefär 6 timmar ifrån mig här i sverige? och jag är inte där jag säger bara fml, jag hatar allting nu, orkar ingenting, vill åka och träffa min älskade justin!! ta mig dit någon, jag hoppas iallafall jag får träffa honom snart åh orkar inte :(

en gammal bild, men ta mig till norgeeeeeeeee

JAG ÄLSKAR VÄDRET

idag har jag varit ute och njutit utav det fina vädret vi har ungefär 29 grader idag och solen har tagit rätt mycket idag, jag har blivit solbränd o det svider som f*n.. men sen har jag varit med salome, tova o gabriella i vasaparken och tagit det lungt och där fanns det åsnor, elefanter, hästar och zebror skit söta! det var dock det för att det var cirkus där haha, men nu har jag varit hemma och tagit det lungt ett tag, jag har ätit dipp, morötter och gurka! nu ska jag sätta mig och plugga ett tag♥

jag bloggar mera senare om jag hinner ha det bäst puss

GRATTIS LOREEN

grattis till sverige som vann eurovision 2012! nästa år ska vi kolla live på eurovision i stockholm är hur taggad som helst, men grattis! kommer inte blogga mera idag, för jag ska kolla på tv en stund och sen ska jag sova men ha det bäst, jag mår braaaaaaaaa, godnatt♥


EUROVISION SONG CONTEST

nu ska jag pappa, åsa & frida kolla på eurovision tillsammans och hoppas bara på att sverige vinner för om loreen vinner så ska vi åka till eurovision nästa år och kolla eftersom att det kommer vara i sverige, men nu ska jag skynda mig så att jag inte missar någonting, men ha en kanon kväll, bloggar mer sen puss på er.

GRILL

nu har vi grillat klart och jag tog bara några bilder men vi drack cider, åt kött o kycklig o massa gott.

SOMMAR KÄNSLOR

hej på er, det var ett tag sen jag bloggade right? men jag har inte haft tid eller lust till det, jag har varit ute och njutit av det underbara vädret, vi har haft det runt 25-29 grader varmt här hos oss, helt fantastiskt det känns att sommaren är här nu, jag har iallafall umgåts med mina vänner o min underbara pojkvän, solat och haft det roligt, men idag ska jag grilla med pappa, åsa, sandra & frida. hoppas bara att det blir riktigt roligt! men jag bloggar om en stund igen eller senare ikväll, nu ska jag ut i den underbara solen och ta det lungt, hoppas ni får en perfekt kväll/dag puss på er.



FRIDA DEHLIN


I'M A FIGHTER






I BILEN

Just nu ligger jag i bilen med mamma, Håkan och mina kusiner påväg till Småland, vi är framme runt 6 på morgonen, bloggar när jag är framme för nu ska jag försöka sova en stund puss!


SMÅLAND

snart kommer min pappa hem & då ska han skjutsa mig till mamma, sen runt två inatt ska jag, mamma, håkan och mina kusiner åka till småland i 1-2 dagar, det kommer bli grymt och jag tar med mig min kamera också så jag kan knäppa lite bilder! men jag bloggar när jag är i bilen påväg dit eller när jag är hemma, ha det bäst!!


VÅRRUSET

jag var och kollade på vårruset i tisdags tror jag att det var? det är när bara tjejer springer, jag ska springa det nästa år, man springer 5km! jag är taggad hihi. men jag har bara varit med min underbara pojkvän andreas, salome, emma, tova och flera! vi har haft jätte roligt, men här kommer några bilder från vårruset!




sen bjuder jag på en bild på världens bästa pappa som alltid finns där för mig♥

GLAD FRIDA

har inte haft tid att blogga och har inte tid till att blogga nu heller, men slänger in ett inlägg lite snabbt. nu ska jag dra ner till bowlingen o träna med salome sen efter det drar vi till ensjön hem till elisa med tova, emma, andreas, jesper o kanske flera! vi ska grilla & har det roligt, men jag bloggar mera imorgon när jag är hemma, puss!


BOYFRIEND

just nu sitter jag i vardagsrummet & dricker cola! jag ska snart ladda ner en film, men vet inte vilken hihi. men jag bloggar senare, och jag bjuder på en bild som salome tog på mig igår!



I'M BACK

nu är jag tillbaka på bloggen igen.. har inte orkat blogga, har haft en liten bloggpaus, men nu är jag tillbaka! och istället för att jag ska skriva om vad jag har gjort så kommer massa med bilder istället! jag har haft så himla roligt dom här dagarna!









där är några bilder & inga bilder får kopieras eller nått! finns fler bilder dock men jag lägger upp dom lite då och då.

RSS 2.0