MIN HELG KOMMER VARA GRYM

hej på er, jag kände att jag har haft en riktigt dålib uppdatering här! men har inte haft tid att blogga, men jag har några bilder som jag har tagit! men idag har jag spenderat dagen med salome & imorgon ska vi vara hela dagen o vi ska åka ner till media markt för att träffa dead by april, molly sanden, sean banan & YOUNGBLOOD ♥ sen kommer det vara crossåkning där också, sen på söndag ska jag träffa ulrik munther igen. och jag är riktigt taggad för min helg kommer bli helt grym, sen på måndag drar jag till valborg tror jag! karuseller o sånt. men jag bloggar mera imorgon här kommer några bilder.




APPLE


MIN DAG I BILDER OCH LITE TEXT

jag har varit så glad idag pga att jag har träffat bloggaren joakim lindqvist och mina underbara vänner! jag har träffat salome, emma, gabriella, dorian, chrizz, victor, simon & kevin♥ jag har lite bilder från idag när vi träffade jocke i resecentrum & från när jag var med dom.








bilderna som frejas mamma tog på mig o jocke när vi kramas är för små men bilderna kommer givetvist upp någon annan dag! är så glad men tack för en underbar dag iallafall.


I'M HAPPY

hej på er! idag vaknade jag runt 1 någon gång sen träffade jag camila vid skolan, vi drog till stan och jag fick med mig en magtröja hem eller hur man ska kalla det, men det kommer en bild på den imorgon eller någon annan dag, för jag och camila har varit ute och jag knäppte några bilder där, dom kanske inte är så bra men huvudsaken är att bloggen blir fylld med bilder, det är alltid kul att se på bilder som man har tagit! men nu sitter vi hemma hos mig & äter godis och har musik på högsta volym det är grymt! livet äger ibland! men här kommer några bilder & jag bloggar sen puss på er. kolla så fin himmel?




det är några bilder från nyss! och jag är superglad just nu, men jag berättar varför imorgon!! :D

I'M A BELIEBER

idag har jag varit i skolan, sen vid 2 åkte jag till tandläkaren för att göra någon fyllning på tanden, efter det drog jag hem & pluggade en stund, efter det mötte jag upp salome för att vi skulle ner till bowlingen för att träna! det gick inte så bra men det kan vara för att jag inte har spelat på 1-2 veckor ungefär. men jag kom hem för 2 timmar sen ungefär och nu sitter jag & lyssnar på daughtry dom är så grymma! snart ska jag plugga en stund till sen ska jag duscha & sova! för imorgon är det fredag redan? och jag ska dra ner till stan med salome och se om jag hittar någonting.. sen kanske jag ska till hageby för att vara med kevin♥ men jag bloggar mera imorgon om jag kommer hem till pappa det märks, men ni får ha det super bra sålänge, puss på er.

en bild från igår!
jag ville bara säga att lady gaga kommer ju till stockholm snart! och konsertbiljetterna kostar 3000 kr och jag vill så gärna gå dit, men pappa kommer aldrig vilja betala det & jag kommer inte hinna samla ihop pengar tills det, eller kanske, vem vet? men undra hur mycket det kommer kosta om justin kommer till sverige? jag kommer verkligen inte bry mig om hur mycket det kostar, jag ska träffa han iallafall, jag gör allting för justin bara för att han gör allting för oss beliebers, han är verkligen någon jag ser upp till! och selena är min förebild eftersom att hon är tillsammans med honom o har ett eget hus med han i L.A. åh blir så arg haha, men nu ska inte jag skriva mera bloggar imorgon eller nått sånt

VAD TYCKER NI?

vad tycker ni om mina byxor som jag har haft ett tag haha? jag tycker fortfarande att dom är snygga! men vad tycker ni? och det är helt fel tröja jag har på mig till byxorna.. men kommentera vad ni tycker puss!


TWO NEW PICTURES


NEW PICTURE

en bild jag tog för en liten stund sedan.. bloggar senare puss♥


DINA ÖGON ÄR VACKRARE ÄN DIAMANTER

från i torsdags har jag varit med linda, brandon & kevin♥ vi har varit hemma hos min mamma och haft riktigt kul, sen igår åkte vi hem till kevin, sen drog vi till brandon och sov där.. sen vaknade vi runt halv 4 idag, och det är inte bra att vända på dygnet dagen innan skolan ajaj. men nu har jag kommit hem till min pappa och sitter & äter kyckling, ris & currysås. men jag bloggar sen, jag ska plugga om en stund, pusss.

Finns ingen bättre känsla än att vakna upp med den man tycker om ♥

en bild jag tog i turkiet i somras.

10 - 11 APRIL 2012

igår var jag med salome hela dagen, vi tränade & hade roligt! jag knäppte några bilder från igår när jag var med henne också! sen vid 9 träffade jag jocke♥ jag kom hem runt halv 11 någon gång, sen åt jag kebab & ris, as gott! sen idag vaknade jag runt 2 någon gång och då ringde salome & hon är påväg till tyskland nu :( tråkigt.. men senare vet jag inte vad jag ska göra, jag ska träffa jocke sen vet jag inte mera, bloggar sen puss.



10 APRIL 2012

igår blev min systers barn redan ett halv år alltså 6 månader! jag älskar henne över allting annat och det är tack vare min älskade syster linda & brandon som hon finns. jag är moster till henne hihi, så jag tog lite bilder på henne som jag lägger upp nu! :)




9 APRIL 2012

i måndags så fyllde min syster 19år! vi var hemma hos min pappa & firade henne och mina syskon, farmor, farfar & några till var där, men det ända som fattades var min bror som nu är död, saknar honom så mycket! men det kommer bilder från dagen!





några bilder från den 9april! jag älskar er. och mina bilder är inte redigerade..

3 OLIKA INLÄGG

har inte bloggat sen 8de.. det är illa! men nu ska jag göra 3 olika inlägg om mina dagar! det kommer komma massa bilder också, håll utkik hihi!


HÅLLER PÅ MED EN FOTOBLOGG

jag vill bara tala om att jag håller på att fixa en fotoblogg där jag kan lägga ut alla mina bilder, men kommer även vara aktiv här, jag länkar bloggen snart puss.

har inga nya bilder.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET

en person jag verkligen älskar, det är min syster linda! hon hjälper mig genom eld & vatten, hon har hjälper mig när jag har problem, eller när jag behöver hjälp! jag kan snacka med henne om exakt allting, för jag vet att allting stannar mellan henne & mig. Det är hon som har fått mig att få bättre självförtroende och ett bättre liv. Vi har alltid haft roligt tillsammans, och även om vi bråkar så vet vi att det alltid löser sig! hon är det bästa som har hänt mig, jag älskar henne så otroligt mycket, och för att komma till hennes blogg så kan ni klicka på bilden på mig & henne.


GLAD PÅSK

jag har haft en blogpause på den här bloggen, har verkligen inte vetat vad jag ska blogga om över huvudtaget? så det har stått still helt och hållet.. jag suger på att blogga nu för tiden, men nu känner jag att jag har lite blogglust så att jag känner för att börja blogga igen! men ni får komma med tips på hur jag kan göra bloggen bättre. så kom med förslag!!!

GLAD PÅSK föresten! idag har jag varit i bowligen hela dagen med salome o niklas♥ hihi, vi har spelat & kollat på när andra spelar.. sen har jag bara varit hemma med pappa & kollat på filmer. imorgon ska jag ner till bowlingen vid 8 på morgonen för att kolla på finalen av LES LION som jag spelade i fredags, men jag gick inte vidare pga att det gick skit för mig.. men jag antar att jag ska träffa niklas & salome imorgon med, vi får se, men jag bloggar om en stund för nu ska jag kolla på film, men vet inte vilken än, men ni får ha det bäst puss! jag bjuder på en bild från förra året i grönalund med emelie!


EN FRÅGA TILL ER

jag känner att jag inte orkar blogga så mycket längre.. men jag bloggar så mycket jag orkar! men ska vara så uppdaterad som möjligt som sagt! jag har iallafall en fråga till er läsare! tycker ni att jag ska ha mitt naturliga hår som är lockigt eller platta håret? här har ni en bild, välj vad ni tycker ser bäst ut :)



RSS 2.0