ÄLSKLING, DU GÖR MIG HEL!


LITE SNABBT

hej på er, det är hur underbart väder som helst ute? påväg mot våren/sommaren! men jag har inte bloggat på hela helgen typ.. men nu har jag brottom ut, jag ska möta camila o vi ska gå till haga, hem till mamma och träffa min underbara pojkvän! sen ska vi gå en promenad ute! men bloggar senare pusss

MINA DAGAR OCH BEGRAVNING

hej på er, jag har ju inte bloggat ett dugg sen i onsdags? så jag ska berätta om mina dagar och vad jag har gjort!
onsdags; då åkte jag till hageby och mötte linda, brandon, alex och robin, sen åkte vi spårvagn hem till min mamma och va där en stund, sen drog vi till jonna och kollade på big brother sen drog vi hem till min mamma vid 4 på morgonen, så var vi vakna hela natten, vi somnade 9 och sen vid 10 kom mina kusiner och väkte mig, kul? neej! torsdags; jag åkte till träningen med mina kusiner och sen kom mamma och håkan och hämtade oss, så åkte vi hem till min pappa för att hämta grejer, sen fortsatte vi åka hem till min mamma igen och jag var med alex och vi kollade på tv och städade hela lägenheten!! sen tog vi bara det lungt för det mesta! fredags; vi vaknade vid 9 och fixade oss för att gå till matteuskyrkan för att min bror skulle begravas, det var den värsta dagen i mitt liv! vi la massor med blommor till honom, sa farväl, kollade på bilder, och lyssnade på låtar i kyrkan! Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv, det känns helt sjukt att min bror inte finns längre? men jag orkar inte skriva mera om det.. men min älskade pojkvän alex tröstade mig så jag blev lite bättre! sen åkte vi hem till min mamma igen och hadde typ som en släktträff och jag har saknat mina kusiner o mostrar osv hur mycket som helst! sen på kvällen åkte jag och pappa hem till lena och tilda för att äta, sen åkte vi till bowlingen och spelade bowling, en lyckad kväll iallafall? lördag; jag vaknade för en liten stund sen och ska snart städa mitt rum, fixa mig och äta nått, sen åker jag till mamma tills ikväll tror jag och är med henne, linda brandon och alex♥ men jag bloggar innan jag åker eller när jag kommer hem! långt inlägg jag vet men huvudsaken det än ingenting!!
bilderna är taqna precis när vi kom in i kyrkan!! saknar honom så mycket :(

I NEED YOU

nu ska jag cykla till stan, sen åker jag hem till min mamma! hon har ingen dator, men jag bloggar på fredag när jag kommer hem eller imorgon efter min träning det beror på, men vi hörs imorgon puss!

LOVE

hej på er! igår orkade jag inte blogga över huvudtaget men jag va iallafall med salome hela dagen och jag färgade mitt hår, och meningen va att det skulle bli rött men det blev vinrött.. så jag ska färga om i veckan eller nästa vecka till rödare! men hon sov hos mig iallafall och vi va uppe till 7 på morgonen och snackade och satt vid datorerna, sen vaknade vi för en liten stund sen och då var klockan 5! så nu har salome gått hem och jag sitter och lyssnar på musik o snackar med alex hihi. senare ska jag nog hem till min mamma och sova där, men jag bloggar om en stund eller senare ha det bra puss!


SOMEDAY

jag har spenderat dom här två dagarna med linda, anastasia, brandon, mamma, och alex♥ det har varit hur roligt som helst med dom! och idag har jag varit i stan med dom också, vi åt och sen köpte jag en uttöjning till örat, navelpiercing och SOMEDAY!! justins parfym, värdens bästa kööööp. Nu ska jag kolla på tv, bloggar efter det puss


NEVER STOP

hej på er, jag glömde bort att blogga igår.. men salome sov hos mig oh vi somnade inte förräns kl 5 någon gång, vi åt nudlar och spelade kort kl 4 på morgonen, sen gick vi upp vid halv 11, fixade oss och gick ner till bowlingen och spelade match, och matchen gick helt okej faktiskt! senare vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog träffa någon eller dra till fritidsgården med salome! och just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och ska ladda ner en film som heter georgia rule, har sätt den förut och den är bra, och jag glömde säga att jag sitter och äter NEVER STOP godis, hur gott som helst, kolla bilderna jag tog, det ser gott ut och det är gott!! bloggar snart igen puss

ONE THING


GRATTIS TILL MIG OCH ANDRÉ

idag har jag namnsdag och andré zuniga fyller år idag! hihi bjuder på en bild på mig och andré från 11 februari!!

JAG ÄR TILLBAKA

jag känner att jag inte har bloggat här på länge, har varit på uppdaterad på nattstad! men nu ska jag försöka vara aktiv här med! har fått massa fina kommentarer även fast jag inte har haft den här bloggen? men iallafall, idag var jag i yxbacken med några i skolan och det var grymt, så jag kan visa er lite bilder från idag, puss på er!
några bilder från idag, hoppas ni gillar dom hihi.

LÄNKBYTE

jag gjorde ett länkbyte med en jätte gullig tjej, kolla in bloggen puss!

NATTSTAD.SE/FRIDADEHLIN

som ni ser på rubriken så har jag skaffat en ny blogg, testar bara på nattstad, betyder absolut inte att jag ska sluta blogga här! men jag kommer blogga på nattstad också, och för att komma till den bloggen är det bara att trycka på bilden, hoppas ni gillar den, kommentera gärna också puss & godnatt!

COME CLOSER

hej på er, har inte bloggat på hela dagen så nu är det dags att jag gör det haha.. men skolan var helt okej, sen efter skolan gick jag till bowlingen och tränade med salome emma och tussi! sen kom jag hem runt halv 5 och bakade kladdkaka som inte blev så jätte bra, jag fick ingen bild på den heller för batteriet i kameran är död så tänkte inte på det.. men nu ska jag iallafall ut och träffa emma och salome, vi ska vara nere i bowlingen och fota eller vad vi ska göra, men jag bloggar när jag kommer hem puss! en bild från igår.

TÄVLAR OM VECKANS BLOGG

som ni ser på rubriken så tävlar jag om veckans blogg hos min fina vän ksenia! jag tycker att ni borde gå in på hennes blogg och vara med på veckans blogg bland 1000 läsare per dag ungefär, hon skriver om sina vardagar, shopping, vänner, familj och allting, sen har hon massor fina bilder som hon själv har tagit, men jag tycker verkligen att ni ska gå in på hennes blogg för att vara med på veckans blogg, lycka till och klicka på bilden för att komma direkt till inlägget puss♥

TE OCH FILM

godkväll! har precis gjort te och nu laddar jag ner en film som heter she's out of my league, får hoppas på att filmen är bra bara. men jag bloggar nog efter jag har sett filmen, ja det bra så bloggar jag mera senare puss!
om ni undrar varför min te är vit typ så är det för att jag har rätt mycket mjölk i té't!

EN TYST MINUT FÖR MIN BROR

hej på er, idag stannade jag hemma ifrån skolan pga att jag inte mår bra o massa annat.. men jag har inte mycket mer att blogga om förutom att jag precis hade en tyst minut för min underbara bror! jag kommer göra det här flera gånger för honom, och sen kommer jag uppfylla hans drömmar och göra allt han ville, jag ska göra honom glad, och jag tror redan att han är glad över allt vi har gjort för honom o allt vi kommer göra för honom! han har det nog bra där han är och jag vet att jag kommer träffa han någon vacker dag, han kommer alltid finnas där för mig jag vet det, han är inte död för mig bara att han inte syns! han är med mig vart jag än går! men en sak ska han alltid veta och det är att jag aldrig kommer att glömma honom och att jag saknar honom för varje sekund som går och jag älskar han obeskrivligt mycket också! och jag kan inte fatta en eller flera saker? att jag aldrig kommer få träffa honom igen när jag lever, kommer aldrig mer få krama om honom, pussa honom eller sova hos honom eller någonting liknande.. vill inte ens tänka den tanken, hatar att det inte var en dröm, tårarna bara faller hela tiden, kan inte sluta gråta.. och tack för erat stöd jag älskar er massor puss♥

I FIGHT FOR YOU EVERY DAY AND NIGHT

igår sov jag hemma hos camila så hann inte blogga utan jag hade det roligt med henne, hon gjorde verkligen min dag! men jag kunde inte sova så bra iallfall, men vi vaknade runt halv 8 idag och fixade oss, sen gick vi till skolan, och skolan gick väl rätt okej fast jag var lite okonsentrerad.. men vi hade matte prov och det gick väl bra antar jag eller hoppas på det iallafall, men jag kom hem från skolan för en stund sen och ska alldeles strax ner till bowlingen och träna, sen vid halv 5 har jag match, men jag tar med mig kameran så det kanske kommer lite bilder från bowlingen! men jag bjuder på en bild jag tog igår, bloggar sen för nu måste jag gå puss på er! och åter igen, tack för alla fina kommentarer på bloggen, loveu!♥

MOT EKTORP

nu ska jag dra mig emot ektorp och träffa camila, sen ska vi hem till henne för att ta lite bilder osv.. och bilder kommer upp sen när jag kommer hem lovar er! men jag ska gå till henne och försöka ha det lite roligt.. men jag bloggar när jag är hemma, och tack för alla fina kommentarer jag har fått på min blogg, det betyder grymt mycket, älskar er bara för mycket puss!
två bilder jag tog förut!

REMEMBER WHEN

jag har verkligen inte haft lust till att blogga pga allt med min bror osv.. men jag ska försöka blogga så mycket det går! men jag har iallafall inte kunnat sova, har bara gråtit och gråtit, jag saknar min bror hur mycket som helst det går verkligen inte att beskriva med ord, han fanns alltid där för mig när jag behövde honom. men nu ska jag iallafall försöka tänka på annat så jag inte gråter hela tiden.. men igår träffade jag salome o snackade om allting, sen träffade jag världens finaste jocke, vi gick runt o snackade o frös.. sen fick jag ett minneskort av pappa till min kamera och gissa vem som blev glad? jo jag! och jag tog några bilder för en liten stund sen för hur det såg ut utanför mig med snön och allting! men snart kommer farmor och farfar hem till oss och fikar, o snackar igenom allting.. men bloggar senare puss på er!
här är låten som han ska ha på sin begravning, saknar honom så mycket! vila i frid älskade bror, jag älskar dig över allt annat! REMEMBER WHEN - ALAN JACKSON♥ min nya favoritlåt för den delen, gråter till den hela tiden!

RIP ÄLSKADE BROR, KOMMER ALDRIG GLÖMMA DIG

mange du var min bästa bror, vi hade alltid roligt tillsammans och vi var med varandra från och med när jag var liten tills nu, idag den 3e februari hamnade du i en svår bilolycka och du försvann! när jag kom upp till sjukhuset och såg dig död var det värsta jag någonsin har gjort i hela mitt liv, du va min bästa bror och min ända också! men du kommer fortfarande finnas i mitt hjärta, du betyder så obeskrivligt mycket, och kan verkligen inte sluta gråta, du är en underbar bror och en underbar pappa till molly, men jag saknar dig så jävla mycket och du försvann bara för några timmar sedan i rejmyre, kan inte tänka mig att du inte finns längre, du betyder verkligen allting för mig, tårarna kan inte sluta rinna! hoppas du har det bra, jag älskar dig och kommer alltid att göra! och jag vill säga till alla er som har syskon, snälla va med dom hur mycket som ni kan för det är så jävla svårt när man har förlorat ett syskon! och jag vill verkligen inte förlora mina underbara syskon jessica, linda och tessan och resten av min familj osv! det här är det värsta som har hänt mig, saknaden är stor och det har bara gått 1 dag sen du lämnade oss.. tårarna bara faller och det är helt sjukt, jag fattar inte varför du just skulle dö i en bilolycka, jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida och jag ska göra dig lycklig, jag ska göra allting för dig! och idag ska jag ha en tyst minut för min älskade bror, till er som har läst denna text, gör en tyst minut för min bror för hans skull och min! skulle betyda sjukt mycket! och han hade en dotter på 4 år.. herre gud, älskar dig världens bästa bror, tänker på dig hela tiden från morgon / natt! önskar att du kunde komma tillbaka till oss, det känns så jävla tomt utan dig, men vi kommer ses någon dag, älskar dig mest av allting hoppas du har det bra och alltid kommer vara hos mig/oss!
mange du var min bästa bror, vi hade alltid roligt tillsammans och vi var med varandra från och med när jag var liten tills nu, idag den 3e februari hamnade du i en svår bilolycka och du försvann! när jag kom upp till sjukhuset och såg dig död var det värsta jag någonsin har gjort i hela mitt liv, du va min bästa bror och min ända också! men du kommer fortfarande finnas i mitt hjärta, du betyder så obeskrivligt mycket, och kan verkligen inte sluta gråta, du är en underbar bror och en underbar pappa till molly, men jag saknar dig så jävla mycket och du försvann bara för några timmar sedan i rejmyre, kan inte tänka mig att du inte finns längre, du betyder verkligen allting för mig, tårarna kan inte sluta rinna! hoppas du har det bra, jag älskar dig och kommer alltid att göra! och jag vill säga till alla er som har syskon, snälla va med dom hur mycket som ni kan för det är så jävla svårt när man har förlorat ett syskon! och jag vill verkligen inte förlora mina underbara syskon jessica, linda och tessan och resten av min familj osv! det här är det värsta som har hänt mig, saknaden är stor och det har bara gått 1 dag sen du lämnade oss.. tårarna bara faller och det är helt sjukt, jag fattar inte varför du just skulle dö i en bilolycka, jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida och jag ska göra dig lycklig, jag ska göra allting för dig! och idag ska jag ha en tyst minut för min älskade bror, till er som har läst denna text, gör en tyst minut för min bror för hans skull och min! skulle betyda sjukt mycket! och han hade en dotter på 4 år.. herre gud, älskar dig världens bästa bror, tänker på dig hela tiden från morgon / natt! önskar att du kunde komma tillbaka till oss, det känns så jävla tomt utan dig, men vi kommer ses någon dag, älskar dig mest av allting hoppas du har det bra och alltid kommer vara hos mig/oss!
det blev små bilder.. men här är min älskade bror med hans 4 åriga dotter. RIP älskade bror, jag älskar diig!!!!

LÄNKBYTE X2


tryck på bilderna för att komma till bloggarna!
på första bilden har ni en kille som heter robin och hans blogg är verkligen värd att läsa, den är grymt bra! klicka på länken och ni kommer inte att ångra er! och på andra bilden är det cecilia hon har en bra blogg, klicka på hennes blogg och bli glada puss♥

GRATTIS HARRY STYLES

hej på er! jag ville göra ett litet inlägg lite snabbt, idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt, sen har jag bara varit hemma hela dagen efter det och lyssnat på 1d & justin bieber♥ jag ville också berätta att harry styles i one direction fyller år idag, så ett stort grattis på hans 18års dag!! jag duschade för en liten stund sen och om en stund ska jag plugga på mitt so prov som vi har imorgon, men kan inte ett skit.. illa! men jag bloggar nog senare hoppas ni har haft en super bra dag, puss!

RSS 2.0