EVERYTHING I DO I DO IT FOR YOU

hejhej, nu har jag kollat på never say never 2 gånger i rad och tröttnar aldrig på den filmen, den är så jävla grym! förut sa jag att jag kanske skulle ut o träffa några, men det blev inte så för att jag kände för att vara hemma pga att jag har så ont i magen.. men jag har lyssnat på justin exakt hela tiden och one direction, dom är hur grymma som helst, tröttnar inte på justin eller one direction, det går bara inte! och jag längtar tills justin biebers biljetter släpps här i sverige, för han kommer ju till sverige någon gång 2012, sen kommer one direction i sommar någon gång och selena gomez kommer i november någon gång, så jag lovar er att 2012 kommer äga så jävla mycket hihi. men om en stund ska jag väl ta någonting att äta och sen ska jag ladda ner någon film och dricka julmust, sen ska jag se på never say never en gång till efter det haha, jag är besatt.. nejdå men nu ska jag ta nått att äta som sagt, men bloggar väl senare ha det bra puss!♥
nu får det bli en bild på one direction, så fina!

Kommentarer
Postat av: ellaolofsson♥

sv: jo javet, egentligen är de bäst så men jag är så jävla rädd för att jag ska förstöra något o att det tar slut jag skulle falla till botten då..

och han är ju dryg mot mig hela tiden och allting och han skrev te alice för någon väcka sen att han var osäker på hur han kände osv så de är nog sant..

2012-01-02 @ 23:30:52
URL: http://ellaaolofsson.blogg.se/
Postat av: ellaolofsson♥

sv: jo men vill ju verkligen inte att det tar slut jag älskar verkligen honom, men han vågar ju inte säga någonting till mig.. men skulle inte förvåna mig om han var dryg för att han vill att jag ska dissa honom för att han inte vågar eller något..<3

2012-01-02 @ 23:56:02
URL: http://ellaaolofsson.blogg.se/
Postat av: ellaolofsson♥

sv: ja men han säger att han bara driver med mig, och att han vet att jag inte blir sårad, men jag säger ju att jag blir sårad men han tror ju inte på det..

jag vill verkligen berätta för honom hur jag känner och fråga honom om han verkligen tycker om mig men är för feg ju.. jag är för feg att han ska säga tyvärr jag tycker inte om dig längre så har jag förstört allting..

och känner att du inte bryr dig om det jag skriver men aja.. <3

2012-01-03 @ 00:41:48
URL: http://ellaaolofsson.blogg.se/
Postat av: LINA

finns det en sida eller något där man kan se när JB kommer till Sverige och när biljetterna släpps och så? och vilken stad kommer han till? :)

2012-01-03 @ 15:05:39
URL: http://liiinas.devote.se
Postat av: håkish

hmm ladda ner filmer??

kriminellt.

2012-01-04 @ 18:16:42
Postat av: myy! [http://myyritzmann.blogg.se/]

gasch, dog lite azz.. fffina pojkar (aaa) <3

2012-01-06 @ 01:17:03
URL: http://myyritzmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0