FRÅGESTUND / SVAREN DEL 1

hur blev du o din kille tsm ? hur länge har ni varit tsm ? oskuld ?
svar; vi har väl på g några dagar, sen kände vi båda att vi verkligen gillade varandra, så vi blev helt plösligt tillsammans genom att vi ändrade reationsstatusen på facebook & snackade med varandra om vi verkligen ville bli tillsammans, och vi båda kände att vi var redo för ett förhållande med varandra, och jag är glad att jag just hittade honom. Vi har varit tillsammans 3 veckor på lördag, och ja jag är oskuld.
favorit färg ? skola ? Är du nöjd med ditt utseende ? Om du fick ändra nått vad skulle det va då ?
hur blev du o din kille tsm ? hur länge har ni varit tsm ? oskuld ?
svar; vi var väl på g några dagar, sen kände vi båda att vi verkligen gillade varandra, så vi blev helt plösligt tillsammans genom att vi ändrade reationsstatusen på facebook & snackade med varandra om vi verkligen ville bli tillsammans, och vi båda kände att vi var redo för ett förhållande med varandra, och jag är glad att jag just hittade honom. Vi har varit tillsammans 3 veckor på lördag, och ja jag är oskuld.
favorit färg ? skola ? Är du nöjd med ditt utseende ? Om du fick ändra nått vad skulle det va då ?
min favoritfärg är lila & jag går på ektorpsskolan. Jag kan ju inte säga att jag är världens fulaste, så måste väl ha lite självförtroende, men ja jag är rätt nöjd med mitt utseende, och om jag skulle vilja ändra någonting skulle det vara min näsa, den är stor tycker jag iallafall haha. bloggen ;http://stylebyidaaa.devote.se/
När fyller du år?Vem ville du skulle vinna melodifestivalen? blogg; http://lavazzaa.blogg.se/
jag fyller år den 24 juli, jag tyckte att ulrik eller youngblood skulle vinna, även om inte youngblood kom långt så borde dom ha vunnit på något sätt, domva grymma men dom är grymmare i verkligheten, oskar♥

varför började du blogga? blogg; http://savemylife.blogg.se/
svar; jag tyckte att det verkade roligt, sen hade mina vänner bloggar och jag tyckte att det verkade intressant, sen dels att jag ville skriva av mig någonstans & lägga ut bilder som jag har tagit med min kamera, och jag ångrar inte att jag började blogga heller.
din favorit outfit?vart va du i somras? har ingen blogg, men det va från jessika
svar; jag har ingen bild på min favorit outfit, men så fort jag har det så lägger jag ut en bild! jag va i turkiet i somras i två veckor och det va helt underbart ångrar inte en sekund därifrån. hoppas jag åker dit i sommar!

vad har du för ögonfärg? har ingen blogg, men det va från jessika
svar; jag har grön/bruna ögon, sen när jag vaknar har jag en blandning av bruna & gula, sen när jag gråter får jag gröna ögon, läskigt men sant.

favorit bloggar? blogg; http://bruudar.blogg.se/
jag har massor med favoritbloggar, men en blogg jag verkligen älskar är kenzas, hennes blogg är verkligen läsvärd, hon har massa intressant på bloggen. / jag svarar på resten av frågorna i kväll.

Kommentarer
Postat av: N

Älskar kenzas.se! :Dha en fin dag!

2012-03-14 @ 16:56:53
URL: http://nataliaaas.blogg.se/
Postat av: mia

hej din blogg är hur bra som helst följer den varje dag . ha det bra

2012-03-14 @ 18:58:08
URL: http://d
Postat av: Miss Sunshine

Kul att läsa och fina bilder :)

2012-03-14 @ 19:16:52
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0