I LOVE MY BEAUTIFUL FRIENDS

förut hittade camila en skit snygg tröja från monki som hon ska ha på skolfotot imorgon, jag hade inga pengar eftersom att jag följde med henne bara, men vi gick ner till style by tyra o kollade lite o det fanns riktigt snygga grejer där som jag skulle vilja ha, bland annat ringar o sånt! men nyss va jag ute med salome, samia, tussi, selma, david och lukas, vi gick runt lite o hade det riktigt kul, speciellt lukas va lite extra rolig för att han gjorde lite saker haha, men det ska vi inte ta upp.. men nu ska jag bara tvätta av sminket o ansiktet, äta o fixa mig o allt det man gör innan man lägger sig för jag ska upp tidigt imorgon, men vi hörs mera imorgon sov gott!mobbad bild, o fortfarande klänningen o inte min mage kram!


THIS SHIT IS SO WRONG

hej på er, jag vaknade runt kvar över 7 sen mötte jag upp salome o david runt 10 i, sen mötte jag kimberly vid lidl o vi drog till camila för att vi skulle till bibloteket o låna böcker, men camila fick låna en bok till mig! men vi gick tillbaka till skolan och skulle egentligen ha idrott men det blev inte så, så att vi va i klassrummet o snackade om betygen i idrott o hälsa,  sen hade vi so o vi kollade på film o skrev massa skit, men vi slutade runt kvar över 3 o jag hänge med camila hem så nu sitter vi hemma hos henne o jag lyssnar på när hon spelar gitarr underbart! senare ska vi nog till stan o göra jag vet inte vad, men jag skriver nog senare ha det så jättebra puss! här får ni en nytagen bild på mig o camila!

I SMILE TO THE YELLOW FLOWER

hej på er, idag har vi haft en vanlig dag i skolan och jag bråkade med min franska lärare som vanligt, o sen har jag träffat salome & david, vi har varit i min port och dom har pluggat matte o sen har vi bara gått runt, sen för en stund sen åt jag tacos med jessica, linda o brandon, skit gott, men nu ska jag in o duscha sen skriver jag mera senare ha det bra pusspuss!


FRIDA DEHLIN - PICTURES!

Idag har jag ingen stor lust att blogga så det blir mest bilder kram!
om ni undrar så är det inte min mage utan det är klänningen som är sådär lite pösig eller hur man säger.. inte min mage!


PICTURE






SUNSHINE

just nu sitter jag på balkongen tillsammans med det underbara o varma vädret o  spelar bowlinge med camila o vi har webbat o snackat lite, om en stund kommer min pappa hem och då drar jag ut o handlar med honom, o en present till camila eftersom att hon blir 14 år imorgon! men jag skriver mera senare puss! här har ni en bild jag tog nytt o såhär ser det ungefär ut utanför mig just nu!


SMILE IN THE SKY

hej på er, igår va vi ju i färgargården som sagt, sen gick vi tillbaka till skolan o hade ungefär 4 timmars NO sen slutade vi runt 2, så jag följde med camila hem o vi va ute o köpte chips o redbull så satt vi på massa småstenar o snackade om allt mögligt sen skulle vi möta kimberly vid lidl så vi satt under ett träd o skapade en kör vi två haha, det va rätt roligt men sen kom hon o vi gjorde ingenting, sen skulle camila iväg o handla så jag fortsatte vara med kimberly, sen blev det att hon sov hos mig tills idag, hon gick hem vid 8-9 och ja fortsatte sova tills nu? 13:10 ungefär..  men jag har ätit frukost o ska försöka få tag i min syster nu, har saknat henne o min lilla pontus som fan! men jag skriver mera senare puss o kram! o fick en fråga också så här har du svar på den:
Anonym om BE STRONG: hur lång är du? :)
svar; jag är 164,3 ungefär!

BE STRONG

hej på er, nu kände jag att jag inte har haft lust att blogga lika mycket, så eftersoma att jag inte har bloggat sen i måndags ska jag skriva om alla mina dagar! jag måste bli mycket bättre på uppdateringen.. men iallafall:

Tisdag; vi började skolan runt 9 på morgonen sen hade inte vi så många lektioner utan vi snackade mest o fick massa papper hem osv.. sen efter skolan va jag med salome o david tror jag? minns inte riktigt så mycket.. men vi gjorde iallafall det vanliga som vi brukar göra antar jag haha, men sen drog alla hem o gjorde absolut ingenting!

Onsdag; igår började vi 8.20 och jag kom i tid, så började vi med alla vanliga lektioner igen så jag hade slöjd, franska, och no, sen gick vi hem runt 3 någon gång där, sen efter de träffade jag salome o david, vi va i centrum o david skämde mest ut oss haha, han ställde sig mitt i centrum och började dansa från ingenstans? sen va vi nere i bowlingen och kollade runt o snackade med dom där nere lite, sen drog vi hem och jag åt, kollade på tru talent sen fixade jag mig och la mig i sängen somnade rätt sent.,

Torsdag; Ja, idag så försov jag mig pga att inte min klocka ringde men jag kom iallafall lagom till idrottslektionen och fick inte någon skäll eller nått utan hon skrev att jag va med osv.. dö bra ju haha, då gills det att jag var med på lektionen! vi hade idrott, hemkunskap, engelska o so, så slutade vi runt halv 4 eller lite tidigare för att vi var för bra haha, men efter skolan drog jag och salome hem till varandra, åt och sen drog vi direkt ner till bowlingen för att vi hade träning idag kl 18.00 sen innan de delade jag o salome ut massa lappar om vårat lag osv, sen medans vi hade träning kom det ner massa skumt folk som gick en efter en och en av dom filmade oss när vi spelade? inte bra o kul, men en i bowlingen fick snacka med han, för vem tycker inte att det är obehagligt att en kille kommer ner o filmar alla tjejer? men iallafall ska inte snacka mera om det, men kom in precis o sitter o dricker cola, tru talent börjar snart o ska se på de, men jag skriver mera senare antar jag, för nu blev det ett skit långt inlägg jag vet, men bättre än inget?  men ha det bra puss :) bjuder på en bild från ungefär en vecka sen, inte så bra menmen.

WHO WANTS TO BE MY BABY?

hej på er, första skoldagen var väl sådär men jävligt kul att få träffa alla saknade saker som man inte har träffat på länge, sen har det kommit nya 7or och jag går i 8b♥ och det hur bra som helst, men jag har varit med salome, david, robin o anton idag och vi har inte gjort så mycket, bara gått runt, snackat o haft det riktigt roligt faktiskt, men jag kom ut från duschen precis och ska platta det snart och sen ska jag gå o sova, men jag skriver mera imorgon och ska försöka vara med uppdaterad på bloggen, för jag e mest ute nu för tiden men alla behöver frisk luft men aja, puss! en bild på VÄRLDENS FINASTE ulrik munther! hans ögon är helt underbara, men nu ska jag inte snacka mer om han hihi, LOVE YOU!

KILL FOR DIES

hej på er, jag vaknade runt 3-4 sen tog jag datorn o svarade på alla frågor från frågestunden osv.. sen drog jag ner till bowlingen o träffade salome o david, sen va vi med felicia en stund så drog vi där ifrån, så träffade jag david o salome, samia, tova, amanda, o malin, vi gick mest runt och hade inget liv.. men jag kom in för en stund sen och är hur irriterad som helst för en grej.. men det tar vi inte upp här! men snart ska jag gå o lägga mig så att jag orkar upp imorgon till skolan första dagen, tagga bara! har saknat alla som in i helvete hihi, men imorgon börjar vi 10 o 20 i ska jag möta salome, david, samia, malin o rasmus, kanske blir någon mer inte vet jag? men jag skriver mera imorgon men ni får ha det så bra puss!

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN + LÄNKNINGAR

Michelle om FRÅGESTUND: Vad är din dröm?
svar; en riktigt svår fråga faktiskt, men det är nog att jag klarar av skolan, får bra jobb så jag kan resa mycket, det skulle vara riktigt bra faktiskt för att jag har alltid velat resa jorden runt o träffa alla kända människor!

julia om FRÅGESTUND: vad är det allra viktigaste för dig?♥
svar; det beror på hur du menar?.. men så som mitt svar kom upp i mitt huvud blev det nog att min familj o mina vänner är viktigast för mig, dom betyder en hel del!

ISABELLE  FRÅGESTUND:
har du pojkvän?:)
Hur gammal är du?
favoritdjur?
favoritkändis ?
favoritblogg ?
din favorit färg?
ditt favoritplagg?
svar; 1. det kan hända att jag har hihi ;) 2. jag är 14 år. 3. mitt favoritdjur är nog hund, katt, lejon, delfin o massa andra fina djur! 4. mina favoritkändisar är självklart ulrik munther och justin bieber, sen kan jag ju lyssna på annan musik också.. 5. jag har ingen speciell favoritblogg direkt eftersom att jag följer rätt många bloggar, 6. mina favoritfärger är lila, vit, svart, rosa, röd och blå! 7. jag väljer nog mina jeans och min tjocka lila adidas tröja!

salome om FRÅGESTUND: Vad tycker du om mig?
svar; jag tycker att du är en underbar person som man kan snacka med i alla lägen o du finns när jag behöver dig, du är alltid en rolig person att vara med, bra humor och vi är nästan lika på alla men oika sätt :)

nina vidinlic om FRÅGESTUND:
hur tycker du att en kille ska va?
vad älskar du mest med dig själv och vad hatar du med dig själv?
svar; 1.jag tycker att dom ska ha en bra personlighet till att börja med sen att dom ska ha humor, o inte är en jobbig kille o sen en som låter en tjej snacka med andra killar o låta dom vara med vilka dom vill! 2. jag kan älska mitt hår ibland det beror på annars vill jag bara raka av det haha, jag hatar att jag är kort och att jag har sneea tänder..

rebeccaarydberg  om FRÅGESTUND:
1. säg dom tre snyggaste i norrköping? :D
2. vad tycker du om mig & om min blogg hihi? :*
3. vad vill du jobba som?
svar; ehm, jävligt svår fråga eftersom att det finns hur många snygga som helst här i norrköping.. men det får du svar på någon annan gång! 2. jag tycker att du är en underbar person som man kan snacka med, du är en söt liten tjej & saknar dig somfan! o din blogg är jättefin o bra att läsa! 3. jag vet inte riktigt men någonting genom läkare / sjukhus iallafall.

Ida om FRÅGESTUND:
1. favorit färg ?
2. Snyggast hårfärg på killar?
3. Läser du min blogg ?
4. Runt hur många läsare har du?
5. Vad är det första du gör på morgonen?
6. Plattar du ditt hår ?
7. Om du var tvungen att byta liv med någonn vem skulle det då vara?
8. favorit pogram ?
svar; 1; lila, vit, svart, rosa, röd o blå! 2. brunt och blondt! 3. ja det gör jag :) 4. jag har runt 130 varje dag just nu. 5. jag tar datan direkt haha. 6. jag plattar det alltid när jag orkar annars blir det en enkel toffs! 7. jag vet inte riktigt, men med någon känd iallafall hähä. 8. top model, jersey shore, o sen andra som bara kan gå på tv;n

Maria om FRÅGESTUND:
1. Vad gör du på fritiden?
2. Kan du delta i min frågestund?
3. Vad är dig högsta dröm?
svar; 1. jag spelar bowling o är med mina underbara vänner. 2. ja visst kan jag det :)  3. som sagt allt det som står högst upp, sen att jag får bra jobb o blir känd!

Rebecca om FRÅGESTUND: Vad betyder mest för dig?
svar; min familj o mina vänner, sen av alla kändisar är det absolut ulrik o justin!

Anna om FRÅGESTUND: Hur vill du att din framtid ska se ut?
svar; jag vill att den ska vara bra, att jag ska klara av skolan, få bra jobb, bo någonstans där det är fint sen att jag kan resa jorden runt o träffa alla jag vill!

QUI - annorlunda namn men minst lika mänsklig som övriga om FRÅGESTUND: du har din lingon vecka och är hos en vän och ska på toa. plötsligt kommer du på att du inte har med dig tampong eller binda och din kompisar har inga på toan. vad gör du då?
svar; hahahaha, jag vet inte, jag skulle väl ha frågat om hon hade någon haha, vasöt du är!

olivia om FRÅGESTUND:
1. varför började du blogga?
2. vad vill du bli när du blir stor?
3. om du får tre önskningar vad är de då?
4. om du van 1 miljon vad skulle du gjort då?
5. hur lång är du?
6. går du i någon sport?
7. en låt som får dig att gråta?
8. din favorit låt just nu?
9. vad har du för mobil?
10. din favorit godis?
svar; 1. jag började blogga för att det verkade roligt o jag ville ha någonting mera än facebook, msn o allt det där att göra.  2. jag vill bli känd o rik!  3. att få träffa justin bieber & ulrik munther igen, resa jorden runt, o bli rik o flytta någonstans! 4. jag skulle ha rest utomlands såklart?! 5. jag va 164 sist jag mätte mig, 6. ja jag går i bowling. 7. jag vet inte, men rätt sorliga låtar kan få mig att gråta för att jag tänker tillbaka till gamla tider då! 8. jag har inte bara en favoritlåt men alla ulriks nya låtar kan jag verkligen inte sluta lyssna på sen justins låtar! 9. jag har xperia x8.  10. Chocklad!

Amanda Jonsson om FRÅGESTUND: har du spelat sims någon gång?
svar; ja det har jag? vem har inte?

johanna om FRÅGESTUND:
vilka bloggar läser du dagligen?
vem är killen på din header?
svar; jag läser mina vänners bloggar + din!  killen på min header är justin bieber (A)

hoppas att alla blev nöjda med era svar, dom 3 jag har valt ut som vinner en länkning är; http://iddeee.blogg.se/  http://ninawtf.blogg.se/  &  http://lutenn.blogg.se/
webbkamera bild från igår!


FRÅGESTUND

jag tänkte köra igång en liten frågestund, ni får fråga vad ni vill, spelar ingen roll om dom är pinsamma eller inte, jag måste svara ärligt, så jag svarar på allting när det är tillräckligt med frågor, sen gör jag som vanligt, jag väljer ut 3 stycken som får en länkning, lycka till :) + gjorde ett länkbyte med en jättegullig tjej; http://lisalassi.blogg.se/

pic; ulrik munther  fotograf; jag - frida dehlin  kamera; NIKON D3100  nikkor; 18-55mm INGA BILDER FÅR TAS!

NEW SONGS - ULRIK MUNTHER







låt 1: Fake It  låt 2: sticks and stones  låt 3: The box låt 4: kill for dies  låt 5: alburn road
här har ni alla ulriks nya låtar, o sticks and stones har en annan version här för er som undrar.

ULRIK MUNTHER



pic; ulrik munther  fotograf; jag - frida dehlin  kamera: NIKON D3100 nikkor; 18-55mm INGA BILDER FÅR TAS! det är sjukt hur mycket jag älskar dig, du är mitt hjärta, glömmer dig aldrig.

BOYS DON'T CRY

hej på er, igår kunde jag inte blogga någonting igår men salome sov ju hos mig som sagt, sen drog vi till stan vid 11-12 o väntade på att ulrik munther skulle komma kl 2 så kollade vi på han där o sen signerade han och det är helt sjukt hur mycket man skakade o grät! he is amazing, sen drog vi till stora scen o kollade när han tränade innan rixfm festivalen o skit, sen träffade vi han vid 7-9 någon stans där o en gång till innan där, då sprang alla vi efter honom hihi, men jag va iallafall med salome, tova, emma, camila, johanna o två till vi hade riktigt kul faktiskt.. o sen vid 11 drog alla hem förutom jag o salome så kom rasmus dit en liten stund o va med oss, sen skulle alla dom dra hem så jag träffade camila o johanna igen o gick runt o åkte karuseller med dom, men iallafall sen igår sov jag camila tills idag & vi har kollat på never say never också, så just nu sitter vi i henens rum o lyssnar på ULRIK MUNTHER♥ så vi får se om vi drar ner till stan senare pga det här skitvädret.. men hör av mig senare o vill att ni ska veta att 18 augusti va den bästa dagen i mitt liv, Ulrik munther! o här har ni en bild på ulrik, o flera bilder får ni senare eller imorgon eftersom att jag inte kan lägga in dom på hennes dator men aja puss!
ULRIK MUNTHER JAG ÄLSKAR DIG ÖVER HELA MITT UNDERBARA HJÄRTA!

WATER PICTURE



pic; vatten/glas fotograf: jag - frida dehlin kamera; NIKON D3100 Nikkor; 18-55mm, ingen redigering & inga bilder får tas

SVAR PÅ TAL / LÄNKBYTE

Madde♥ om RED FLOWER; Vart mixtrar du med dina fantastiska bilder?
svar; jag använder mig utav ett program som heter photoscape, sen brukar jag bara redigera bilderna på ett program som finns på alla datorer, det heter ingenting speciellt, utan jag går in på mappen där jag har bilderna sen väljer jag en bild och högerklickar på den så kommer det fram massa alternativ och där finns det ett alternativ som heter redigering o där brukar jag oftas mixtra med mina bilder, hoppas du blev nöjd med ditt svar ha det bra kram!

& jag gjorde ett litet länkbyte med min kusin som heter josefine, kolla in hennes blogg den är jättefin; http://joseqhine.devote.se/ & som sagt det är bara att ni säger till om ni vill göra länkbyten! min underbara kusin

ursäkta för små bilder / går inte att få dom större!


RED FLOWER

hej på er, jag vaknade runt 4 idag & det är inget ovanligt att jag går upp såhär sent.. men idag ska salome sova hos mig hoppas vi, sen imorgon ska vi gå upp jätte tidigt, fixa oss o allt möjligt sen drar vi till RIXFM och äntligen kommer ulrik munther o jay smith! i morgon kommer vi förhoppningsvis träffa camila, kanske emma, o sen flera där antar jag! men jag har inte så speciellt mycket att blogga om idag så det kommer nog mest inlägg med bilder men bloggar mera senare puss!

pic; röda blommor  fotograf; jag - frida dehlin  kamera; NIKON D3100 18-55mm ingen redigering o inga bilder får tas

PHOTO


pic: vatten/skiva  fotograf: jag - frida dehlin kamera: NIKON D3100 18-55mm redigering & inga bilder får tas.

DON'T BE SHINE

hej på er, idag har jag inte haft så mycket tid för att blogga men jag vakande runt halv 5, sen drog jag ner till centrum för att köpa gorbys igen, sen kom salome dit och vi va och vi har bara gjort det gammla vanliga haha, men jag kom in för en liten stund sen och har precis ätit lite mat så att nu är jag iallafall mätt o belåten! men snart ska jag hoppa in i duschen o efter det ska jag fixa mig o kanske gå o lägga mig, men jag ska blogga mera idag det lovar jag er hihi, men vi hörs om en stund eller senare ha det bäst kram! bild från gröna lund.

I PRAY FOR YOU

hejhej, förut somsagt var jag med salome och vi var mest i centrum och gjorde ingenting, bara gick runt o snackade lite, sen drog vi båda hem runt 9 och när jag kom hem kollade jag på tv:n o satt vid datorn, så nu är det nog dags för mig att sova eller någonting för klcokan e snart halv 3 och jag sover inte?jag vänder på dygnen helt o hållet innan skolan, skitbra fast nae! men nu har jag inte så mycket mera att skriva om men jag skriver mera imorgon direkt när jag vaknar så får vi se vad jag hittar på men ni får ha det så bra o sov sött godnatt!


LÄNKBYTE

gjorde ett länkbyte med en jätte söt tjej,  här har ni bloggen http://yosirinan.blogg.se/  o kunde tyvärr inte få bilden större än det här! och om ni vill göra länkbyten är det bara att ni säger till, kram :)


PARTY ALL NIGHT

hejhej, jag har inte bloggat på dom här två dagarna för att jag inte har haft så stor blogglust.. men i lördags hade vi ju cup o de gick inget bra, sen hade vi samma i söndags och det gick ju inte häller så bra, vi förlorade allting o kom sist, jag skulle ändå inte förvåna mig.. men efter de va jag med salome hela dagen och sen så blev det bara att jag skulle sova hos henne, o vi gjorde inte så mycket, vi lekte som om vi var 3 år eller någonting haha, inte roligt, men sen va vi inne i hennes rum o kollade på wild child på hennes dator, lika bra som alltid! men idag vaknade vi runt 2-3 någon gång, så drog vi ner till ica o jag köpte gorby's ( tacosmak ) sen gick vi hem till mig då stog min pappa och lagade mat så nu snart ska jag äta korvstroganoff med ris dögott, men jag lovar er att jag skriver mera senare för nu ligger/sitter jag i min säng med salome, ska försöka få henne på bra humör igen haha, men puss :)

pic: jag fotogrraf; jag  kamera: xperia x8 ( ingen redigering & inga bilder får tas )

LOOK AT YOU

hej på er, för en liten stund sen så gick min pappa ut med några av sina vänner på hugos, så nu sitter jag hemma framför tv:n med min syster jessica, vi har kollat på wild child och den är klockren men hur gammal som helst, men om en liten stund ska jag göra mig i ordning sen ska jag gå o lägga mig eftersom att jag ska upp kl 7 imorgon så jag orkar spela matcherna som är imorgon, men jag skriver mera imorgon, alltingen innan eller efter, det märker ni, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon godnatt, puss :)

pic: från turkiet  fotograf: Jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering o inga bilder får tas )


NUFF NUFF.

hej på er, jag vaknade runt 8, sen började hela cupen kl 9 asso första matchen emot hammarby, sen hade jag lite fel andra matchen va kl 3 och då mötte vi calluna. Det gick väl okej på båda matcherna, och imorgon har vi 2 till samma tider, sen kl 5 ska dom som kommer 1a o 2a tävla och sen får vi se vem som vinner cupen, blir lite spännande! men kom in för en liten liten stund sen och har precis ätit, så nu ska jag in och duscha men vi hörs lite senare puss :) en dålig bild från igår..

pic: jag, igår fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering o inga bilder får tas )

20 YEARS

godkväll, nu har jag kommit hem från att ha firat min kusin som fyllde 20 år, det va massa med folk o nytt folk med! men vi åt mat, fikade o snackade sen senare på kvällen så satt vi ute på deras altan och snackade o åt godis o allt det där onyttiga, men vi hade det mest jätte trevligt o roligt! men kom in för en stund sen och har precis duschat, ska snart gå och lägga mig för nu är jag riktigt taggad inför cupen som är i helgen o som börjar i morgon, första matchen är kl 9.00 och andra kl 12:00 sen har vi samma tider på söndag, men ni får önska mig ett lycka till så får vi se hur det går, men här har ni lite bilder från idag och ni får ha det så bra så länge så hörs vi mera imorgon puss & kram.





pic: saras 20 års dag fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )
sista bilden har ni en del av familjen dehlin, love them!


DANZA KUDURO

hej på er, jag vaknade runt 1 sen runt halv 2 träffade jag jenny & jocke och vi gjorde inte så mycket mer än att gå runt, prata o sen spelade på en fotbollsplan asso ett spel som jenny hade med sig..vi va inte så länge för att alla vi skulle hem vid 3 o göra massa saker, så nu har jag precis kommit in o har gjort ris, kycklingsnittsel o beasås! och senare när min pappa kommer hem ska vi bara fixa oss sen ska vi åka o fira min kusin som fyllde år igår så kommer nog bilder från det sen puss, o här är en bild på hur jag ser ut ungefär just nu :)

pic: jag  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

MY DAYS

hej på er, under dagarna jag inte har bloggat har jag inte haft tillgång till en dator! men här har ni allt om dagarna, måndag: jag träffade salome o david och sen kom jesper, linus o adrian o sen träffade vi samia och maria och vi gjorde inte så mycket gick runt för det mesta men vi hade jätte roligt tillsammans iallafall.. tisdag: jag va med salome först o hennes kusin sen drog jag ner till bowlingen o kollade när jesper tränade o samtidigt där träffade jag emma som jag inte har sätt på ett tag hehe! onsdag: jag gjorde inte mycket mer än att packa o åka till mamma i haga, sen va jag med henne & vi åt mc, sen vid 5-6 drog jag till jeppe som bor i haga o vi kollade på film osv.. sen idag vaknade jag av att min mamma kitlade mig under fötterna o att det va ljust, så jag gick upp packade i ordning och sen drog jag hem till vilbergen här och träffade salome, och vi har mest varit i bowlingen eftersom att vi började våran träning idag och jag kan säga att det gick rätt så bra och att jag är skit taggad inför cupen i helgen! men skriver mera senare puss! :)

BILDREPRIS!

I WAIT FOR YOU

hej på er, jag vaknade för en stund sen och jag skulle egentligen träffa jeppe men han messade mig vid 11 och jag vaknade nu? vid 3, men kanske träffar han ändå eller så träffar jag salome om en stund för att vi snackar i telefon om lite allt möjligt ( helt tyst nästan ) men skriver mera senare puss :)

pic: förra året i turkiet - jag.  fotograf: pappa  kamera: canon någonting ( ingen redigering & inga bilder får tas )


OFF THE CHAIN

hej på er, idag känner jag att jag har haft en ganska bra uppdatering på bloggen eller vad tycker ni? jag har iallafall inte gjort så mycket mer än att sitta framför tv:n o kollat på film, så just nu lyssnar jag på musik på spotify, livet är det jag lovar er! men i morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än, men ni får sova så gott så hörs vi mera imorgon puss! här får ni en gullig bild på en apa i turkiet som jag ville ha med mig hem!

pic: en apa i turkiet.  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm  ( ingen redigering & inga bilder får tas )

SVAR FRÅN FRÅGESTUND + 3 LÄNKNINGAR

Postat av: QUI - Om jag säger ordet kärlek, vad tänker du på då? :)
svar: en riktigt svår fråga, jag måste nog fundera på den där frågan så får du ditt svar någon annan dag!

Postat av: M A I S A H - vad gör du ? :)
svar: just nu sitter jag och svarar på frågorna och funderar ut 3 stycken som ska vinna en länkning!

Postat av: camila -Vad är det bästa som har hänt i ditt liv? saknar dig, måste ses snart loveu.
svar: jag vet inte riktigt vad det bästa som har hänt i mitt liv är, men en grej är att jag har fått så många underbara vänner som är helt underbara! sen att jag har fått vara turkiet o umgås med nya folket som var där det var helt otroligt roligt, saknar det verkligen, jag saknar dig också, ja vi måste verkligen ses snart.

Postat av: ida&julia
1, Vart gör du dina header ?
2, Din bästa vän ?
3, Det häftigaste du har gjort ?
4, Favorit blogg ?
5, Favorit affär ?
6, Favorit kläder ?
7, Vilken person vill du mest av allt träffa ?
8, Är svart din naturliga hårfärg ?
9, Den/det gjorde din sommar ?
svar: 1. jag gör inte mina egna själv, det är en kompis till mig som har gjort den! 2. jag har faktiskt flera men mina närmaste är: gabriella, emelie, salome & camila! 3. det häftigaste jag har gjort är att flyga flygplan det är det bästa jag vet o det bästa jag har gjort så det får nog bli det! 4. vet inte riktigt, jag följer så många bloggar så vet inte riktigt.. :/ 5. favoritaffär/affärer är nog ginatricot, bikbok, monki och h&m! 6. mina favorit kläder är nog mina jeansshorts med ett vitt linne med en pussmunn på som är med usa flaggan på! 7. en person jag verkligen vill träffa över hela mitt hjärta är justin bieber, han gör mig så glad! 8. nej min naturliga hårfärg är mörkblond, jag färgar mitt hår för det mesta för att jag har mörka ögon och ögonbryn, men nu ska jag spara till mitt blonda.  9. turkiet gjorde verkligen min sommar, det har varit helt underbart där borta saknar det verkligen! tack för era frågor :)

Postat av: Amanda Stjärnskog
Har du någonsin skämt ut dig riktigt rejält för någon/några? och Vad var det allra bästa med semestern i Turkiet?
svar: ja det har jag nog, o jag tror att alla har det så ja. Det bästa var att vi träffade på dom vi träffade förra året sen att jag träffade lite nytt folk som gjorde mig riktigt glad, sen att stället är så underbart så man aldrig vill därifrån! :)

Postat av: Sofia -Vad ska en riktigt bra blogg innehålla? :)
svar: jag tycker att det ska vara mycket bilder o sen texter som förklarar om vad den/dom har gjort om dagarna, för då blir det lite mer intressant att läsa ens blogg.

Postat av: Anna Olson-Vad ska en blogg innehålla för att du ska vara så pass intresserad att du följer den flitigt? :D
svar: som jag sa på frågan innan, bilder o texter som förklarar bra om deras/dens dagar och jag gillar fotobloggar för det mesta också :)

Postat av: cassandra -vad saknar du med turkiet? :)
svar: jag saknar exakt allting med turkiet, men mest folket på hotellet och alla kvällar o allt annat där!

dom 3 som vinner en länkning är: http://ngo.webblogg.se/  http://sofiaforss.blogg.se/  http://amandastjrnskog.blogg.se/

pic: ett löv  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

SVAR PÅ TAL

emma om: PICTURE + MY DAYS: förlåt för att jag frågar, men var inte du gravid?
svar: haha nej, det var jag verkligen inte, då kanske du blandar ihop mig och min syster, för hon är gravid o inte jag, o jag ska inte ha barn än är bara 14 än sålänge.. :)

PICTURE + MY DAYS

hej på er, ni får verkligen ursäkta att jag inte bloggade igår om grönalund o allting, men det kan jag göra idag, jag kan berätta om min helg från fredag till söndag! i fredags åkte vi till grönalund vid 8 på morgonen och va där ungefär precis när dom skulle öppna, så åkte vi exakt allting, förutom barnkarusellerna för det skulle bara vara synd om dom dära småbarnen haha, men sen åkte jag o emelie jetline minst 70 gånger för att vi va tvunga att få en bra bild men det fick vi ju fan aldrig, men vi åkte hem runt 6 någon gång, så kom vi hem o då skulle vi hem till mig o emelie sov över hos mig, sen senare på kvällen kom marius förbi en stund och vi va ute o hade det roligt, snackade lite om allt möjligt! sen igår ( lördag ) så drog jag emelie, calle o robban till eurobowl, sen senare skulle jag sova hos emelie egentligen men det blev inte så, så vid 12 när jag skulle gå hem från henne i klocket kom calle o robban dit, fan vilka underbara vänner jag har asso, sen va vi ute till 2 på natten någonting, sen kom jag in o somnade i sängen nästan direkt haha, men idag vaknade jag runt 2 och ska snart fixa mig, vill åka till eurobowl till mina underbara vänner, men vi får se vad jag hittar på sen, men bjuder på lite bilder från grönan, ha det bäst kram! mina lår blev lite feta där menmen.












där va lite bilder från grönalund alla andra kanske kommer emellan åt på olika inlägg, + jag älskar min emelie!

STOCKHOLM

godmorgon på er småtösar, idag kändes det lite segt att gå upp eftersom att jag är van att sova till 2-3 på dagarna och nu är klcokan bara 7, men som sagt om en timme ungefär kommer emelie o hennes föräldrar hit för att hämta upp mig, sen åkter vi direkt till stockholm o ska vara i grönalund, kommer bli skit roligt eftersom att jag kommer vara med min lilla bebis hihi, men jag får skriva mera senare eller imorgon så kommer det massa bilder också men ha en fortsatt bra dag kram! :) bildrepris: men bilden säger allt!

PHOTOS

hejhej, min dag har gått till såhär: vid 6 drog jag ner till bowlingen och då tränade jag med laget, sen efter träningen va jag med emelie och vi gjorde ingenting vi gick bara runt och cyklade osv.. sen vid 8 drog vi ner till bowlingen och då fick vi träna en liten stund igen sen skulle hon åka hem så jag kom hem för drygt en timme sen och nu sitter jag i köket och ska snart gå o lägga mig, ska upp vid kl 7 imorgon för att jag ska åka till grönalund med emelie o hennes föräldrar, ska bli grymmt roligt! så då tar jag med min kamera självklart o massor bilder kommer att komma, men jag skriver mera imorgon när jag vaknar eller när jag kommer hem, men här har ni lite bilder från igår när jag va med salome och idag när min syster bakade + bowlingen! kram :)







BOYS DON'T CRY

hej på er kära läsare! vaknade runt 12 och har ätit frukost och snart ska jag börja fixa mig lite, sen vid 6 har jag träning ( bowling ) så ska vi se hur det går, jag ska försöka ta bilder också.. men just nu sitter jag i köket med datorn och lyssnar på musik och snackar med emelie om hur vi ska göra i helgen för att på lördag åker vi till grönalund hoppas vi hihi, kommer bli riktigt roligt! men iallafall vi får höras senare när jag kommer hem eller innan jag går men glömm inte FRÅGESTUNDEN / LÄNKNINGEN! för som sagt så lottar jag ut 3 stycken som vinner länkning i 1 vecka, sen kommer jag svara på alla frågor som ni har frågat mig, men fråga på det är så roligt kram!

pic: solnedgången i eneby  fotograf: jag  kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )


FRÅGESTUND / LÄNKNING

nu tänkte jag att jag ska köra igång med en liten tävling, det är ungefär som en frågestund fast dom 3  som ställer dom klokaste frågorna vinner en länkning på min blogg i en hel vecka + ni får mera läsare också, tipsa gärna era vänner om att ni tävlar om en hel veckas länkning Lycka till kram :) bildrepris..

HUG ME

hej på er, vaknade runt 3, sen gick jag till salome och vi har inte gjort så mycket, så nu sitter vi hemma hos henne vid datorn och gör ingenting, vi ska nog ut som en stund o gå runt lite, sen senare drar jag nog till min underbara o saknade syster o ska vara barnvakt också, men bloggar mera hos henne senare ha det bra puss :)
pic: salome tog den i georgien :)

SOMMARVÄDER

hej på er ursäkta att jag inte har bloggat idag men jag har varit ute hela dagen med olika folk helt otroligt roligt! vi har bara varit ute o jag har passat på att sola mina ben eftersom att det har varit ett underbart väder i sverige idag, så nu har jag fått lite mer färg på benen hihi.. men jag kom hem för en stund sen från att ha varit ute med folk riktigt roligt när man är ute sent haha, men nu ligger jag i min säng framför datorn som vanligt o gör ingenting, men vet inte vad jag ska göra men vi får höras mera imorgon o lovar att bli bättre på uppdateringen nu kram! bjuder på en jätte gammal bild på fatima, linnea o mig! hemma hos linnea på en tjejkväll, det va fler inte bara vi :)

YOU ARE MY ONLY LOVE

hejhej, jag sov hos salome igår och vi vaknade runt 2-3 idag! sen vid 6 åkte jag och min familj till pappas kompis som fyllde 50 år, så vi firade han och sen hadde vi roligt eftersom att två små söta ungar va där anton och amanda, helt underbara! men sen vid 10 åkte vi hem och tog det lugnt så just nu sitter jag vid datorn i vardagsrummet och kollar runt på datorn lite funderar starkt på att ladda ner en film, vet inte vilken men ett kanske haha.. o alla bilder får ni imorgon, för att jag kan inte ladda upp dom på den här datorn nu, men vi hörs mera imorgon puss!

pic: orange blomma/bildrepris.. fotograf: jag kamera: NIKON D3100 18-55mm ( ingen redigering & inga bilder får tas )

RSS 2.0