JAG RYSER NÄR JAG HÖR DITT NAMN

nu har jag suttit framför datorn en stund och ätit lite så snart ska jag väl ringa till salome så att hon kan komma utanför mig, eftersom att vi ska dra till fritidsgården om en liten liten stund men jag bloggar mera senare ha en fortsatt bra kväll, big love! puss


du är inte den personen jag trode du var, jag trode du var den som brydde dig lite mer om allt som händer runt omkring, jag vet inte vad jag ska säga längre jag är helt upprörd och du ska veta att jag alltid kommer att älska dig oavsätt vad som än händer.. du kommer alltid vara den som fyller mitt hjärta, och den som alltid kommer att få mig att le.. jag saknar allting med dig, hoppas allt blir bra mellan oss för jag älskar dig, och orkar inte gråta mera pga det här..

saknar sommaren 2011..


I REALLY LOVE YOU

hej på er, imorse hade jag det riktigt stressigt, jag började kl 9 och jag vaknade 20 i? men jag hann att fixa mig och klä på mig och allt som man gör på morgonen haha.. men jag kom 5 minuter försent och vi började med att sjunga med 3 stycken tjejer ifrån rytmus och det var riktigt roligt faktiskt, vi sjöng blandade låtar tex; born this way med lady gaga.. sen gick vi till fritidsgården och skulle testa på hur det var att vara DJ men jag gjorde inte så mycket utan jag kollade mest på vad dom andra gjorde.. men iallafall jag har varit med salome en stund nu och vi var nere i bowlingen och i centrum, vi hade as roligt, jag tror jag aldrig har garvat så där mycket i mitt liv som jag gjorde då, vi gjorde massa knäppa saker haha.. men jag kom in för en liten stund sen och snart ska jag iväg igen till fritidsgården med salome och sen träffar vi tussi och malin och kanske fler antar jag? och föresten jag glömde berätta att jag är sjuk också, jag har ju haft min hosta i 10 dagar nu och sen i natt blev jag förkyld så nu är det extra jobbigt, hoppas det går över snart iallafall, men bloggar senare puss!

en konstig bild från några dagar sedan..
mobba inte bilden, har ingen annan just nu, lovar att det blir mera bilder till jul!


CHRISMAS LOVE

godkväll! förut var jag på fritidsgården och vi skulle egentligen ha tjejkvällen men jenny ( en som jobbar där ) var sjuk så vi kollade på film i stället och vi kollade på HONEY aså det är en jätte bra dansfilm. den är verkligen värld att se, älskar filmen! men jag kom hem för en stund sen och har ätit mat och snackat med victor på skype i en halvtimme ungefär, men nu ska jag gå in och duscha, sen ska jag fixa mig, lägga mig och sova! men jag bloggar mera imorgon hoppas ni har haft en jätte bra dag. och här har ni två bilder på våran julstjärna i fönstret som vi hängde upp igår, sen har vi massa saker i våra rum men här har ni två fina bilder puss!


ibland känns det skönt med julen!
man får en skön julkänsla, kan det bli 2012?


I SAY I LOVE YOU AND YOU DONT CARE

just nu sitter jag i mitt kök med mina chips och min underbara cola haha, om en stund ska jag ut och möta salome sen ska vi dra till fritidsgården på tjejkvällen som vi har varje tisdag! vi snackar om massor av saker och sen har det roligt, bakar och bara tar det lugnt. men nu ska jag börja fixa mig så att jag kan gå ut och möta henne sen vid 6 någon gång! sen efter vi har varit där vet jag inte vad jag ska göra riktigt, jag ska nog duscha och fixa mig sen ska jag sova, men vi får se om jag bloggar mera senare ha en fortsatt bra kväll puss!

en bild från grönalund i somras!
i kärlekstunneln med emelie haha


I DON'T KNOW WHO YOU ARE ANYMORE

idag vaknade jag vid 8, vi började kl 9 så att jag fixade mig och städade rummet och sånt. sen mötte jag salome och vi gick till skolan tillsammans, vi började med att ha sång som jag har i profil som sagt, vi sjöng massor av bra låtar och sen kom rytmus till våran skola för att dom skulle uppträda med massa band osv.. sen var den en as snygg kille som jag vill veta namnet på haha, han var hur klockren som helst på att spela trummor verkligen! men jag kom hem för en liten stund sen och har precis snackat i telefonen och ätit nudlar och druckit COLA! men nu lyssnar jag på musik och kollar runt på bloggar osv.. men nu ska jag kolla vidare, skriver nog senare ha det bra puss.

saknar verkligen denna plats!
turkiet/alanya/caligo.
KÄRLEK TILL DENNA PLATS LOVE IT!


CHRISMAS LOVE

hej alla söta, idag var det första dagen på profilveckan och vi var i kyrkan och sjöng en massa låtar och det var riktigt roligt faktiskt, vi lärde oss en massa också, sen gick vi till skolan och vi skulle se på film och vi kollade på high school musical 1, den är rätt gammal men fortfarande rolig haha! men sen slutade vi runt 2, jag och salome åkte upp till min mamma en stund i haga för att träffa linda, anastasia, brandon och min mamma såklart, det var riktigt kul att träffa dom eftersom att jag har saknat dom enormt mycket, sen åkte vi hem vid 5 och drog till fritidsgården och där va vi med tova, emma, malin, och tussi. Vi spelade kort och skrattade för det mesta och hade det kul som vanligt.. men iallafall vi drog hem vid 9 någon gång och jag har tappat min röst helt och hållet kan nästan inte prata, inte roligt.. men aa, jag har inte gjort mer sen dess typ, mest varit ledsen över en sak och sen snackat med min underbara vän camila, hon har hjälpt mig med en hel del, hon betyder allting för mig! men jag skriver mera imorgon för nu ska jag gå och lägga mig och se hur jag mår imorgon, men jag hoppas att ni har haft en underbar dag iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi mera imorgon! plus att min bästavän salome fyller 14 imorgon, grattis till henne i förskott hihi. men puss♥
här har ni 2 bilder från förra veckan på mina ljus i rummet.


jag önskar att allting var som förut, jag älskar dig oavsätt vad♥


DO YOU KNOW YOU BEAUTIFUL

nu har jag duschat och gjort i ordning mig innan jag ska lägga mig! imorgon börjar jag kl 9 och vi har ingen vanlig vecka i skolan utan vi har profilvecka och det innebär att man har olika profiler som tex; hälsa, musik osv.. och jag har musik/sång och vi ska samlas i söderledskyrkan kl 9 imorgon för att sjunga och sånt, men nu ska jag smörja in mitt ansikte med jordgubbskräm sen ska jag sova, men hoppas ni har haft en underbar dag som jag har haft, ha det bra så bloggar jag mera imorgon puss!

one direction! / harry & liam♥
längtar bara tills dom och justin bieber kommer till sverige.
justin bieber, ulrik munther, andre zuniga och one direction!


BOYS DON'T CRY

jag kände att jag behövde en bloggpaus just därför har jag inte bloggat.. och det var pga att jag inte hade någoting att blogga om men iallafall, nu är jag tillbaka! men dom här dagarna har jag inte gjort så speciellt mycket, jag har varit i skolan, och pluggat, sen har jag tränat, spelat matcher osv.. men idag hade vi dubbelmatch emot sleipner och sen kaskad ( i bowling ) vi förlorade haha.. men efter matcherna åkte jag och salome direkt till hageby för att träffa ULRIK MUNTHER igen! han var hur underbar som helst går inte förklara det, men saknar andré.. och jag sov hos salome igår, hon hade födelsedagsfest och det var ju rätt roligt med alla söta människor hihi, men när jag kom hem förut kom jag på att jag glömde min nyckel hemma igår så jag fick sitta och vänta i min port i en timme för att min pappa skulle komma hem, och nu sitter jag i köket och dricker energidrink med chocklad & lyssnar på justin, ulrik och andré♥ men vi får se om jag bloggar mera senare för nu ska jag iallafall duscha och äta lite, men vi hörs förmodligen senare puss! minns inte mitt lösenord till youtube så jag tog en video från youtube, Boys Don't Cry♥

                         

ANDRÉ ZUNIGA

hejsan, idag har jag inte varit i skolan alls, jag har varit hemma pga att jag inte har sovit och bara hostat hela natten och sen har jag hur ont i huvudet som helst och det är inte skönt.. men iallafall senare ska jag nog ner till bowlingen och få reda på om vi har matcher eller så men jag vet inte vad jag ska hitta på nu, jag ska väl in och lägga mig i sängen igen, orkar inte vara uppe haha.. men aja jag skriver senare puss!

andre zuniga, bilden tagen i lördags i stan!
det går inte beskriva med ord hur underbar han är han är hur underbar som helst!
btw, jag snackade med han i telefonen igår hur glad som helst.. :)


TÄVLINGEN AVSLUTAD

oj oj, jag glömde tävligen totalt.. men alla hade rätt eftersom att den var så enkel. så alla som kommenterade får en länkning! och som sagt så var den enkel, det var justin bieber hihi, men jag skriver mera om en stund hoppas ni blev nöjda med era länkningar, puss!
http://justbelive.devote.se/, http://www.nattstad.se/mmatildaemmy, http://jetaaaime.blogg.se/, http://rrebeccass.devote.se/, http://toveinri.blogg.se/, http://minaconverse.blogg.se/, http://vikisblogg.blogg.se/, http://piinkclouds.webblogg.se/, http://jenniifersjo.blogg.se/, http://sofiemaxe.devote.se/, http://annellisaa.blogg.se/, http://annaemanuelsson.se/, http://fridalesonen.blogg.se/, http://faiirydust.blogg.se/, http://iiiden.blogg.se/!

bild tagen från i somras.


TÄVLING / GISSA VEM DET KAN VARA?

jag tänkte att eftersom att jag inte har någonting att blogga om just nu så tycker jag att jag kan köra igång med en liten tävling, ni gissar vilken kändis det är på bilden och sen väljer jag 3 stycken som vinner en länkning, beroende på hur många som har rätt, men vi kör att ni kommenterar vem som är på bilden och sen avslutar jag tävlingen imorgon, så håll utkik, var med och ha chansen att vinna en länkning i en HEL VECKA! i varje inlägg, KÖR IGÅNG. PUSS!

RÄTT ENKEL, MEN JAJA..


FINNS INGENTING MER ATT SÄGA..

än att jag älskar andre zuniga mest av allting, han gjorde min dag bäst, puss!
2011-11-19 ♥
suddig bild, men har bilden på min vägg!
jag är världens lyckligaste människa, plus att olle är på sidan.

världens finaste andre, längtar till 17 december då får jag se dig igen!


LISTEN TO ME


hejhej, idag har jag varit i skolan som vanligt och det har varit rätt okej, men efter skolan drog jag till bowlingen med salome, emma, amanda, oliver, lukas och gabriel! dom spelade lite men ja orkade inte spela var så trött haha, men iallafall, men idag ska salome sova hos mig och imorgon ska vi åka till stan vid 9 för att vi ska vara först i kön till idol! det kommer några från idol och en av dom är ANDRE tror jag, men jag skriver mera imorgon för nu ska jag sova ha det bra pusshej!


A TEXT FROM JUSTIN BIEBER

Interviewer: "What does it feel to be changed for another artist, Justin?"
Justin: "It hurts, it hurts a lot... but you know what? I understand my fans because they have told me that I hurt them too with my attitude sometimes and I apologize if I ever hurt them because I know I'm a very impulsive person and I don't even know what I do sometimes, but I'm human and I'm sorry if I ever hurt anyone of...
them. They get mad at me sometimes on the internet, they think I won't notice what they say about me, but I do. I see everything and it seriously tears me apart when I see that they say "I don't want to be a belieber anymore", you can ask anyone; Ryan, my mom, my dad... anyone. They say that I've changed and... I mean, of course I've changed, I'm not going to be the same 15 year-old kid that most of them discovered on YouTube, I've grown up and my real fans will understand that. But I respect their decision if they go and I love them if they stay with me. If I could, I would hug each one of my beliebers, one by one, the ones who didn't stay and the ones that are still with me, supporting me. I just want them to know that I love them... I love them so much. And I don't say this because of publicity, I just feel like I truly love them, like they have become a really important part of my family and I apologize if I have ever hurt them, I'm a person and I make mistakes. Everything I ask for is: the ones that are still with me, stay with me, because if I ever lose them, I'm going to lose everything. I don't care about the fame, what I care about is if I lose my real beliebers, I'm not going to be able to have them back by my side. I promised them something and they know about it. Everything I have achieved is just because of them, because of their unconditional support, they are the ones who made me into the person that I am today and you can't even imagine how thankful to them I'm for that. Please, don't take my Beliebers away from me, that's everything I'm asking for. Please, stay with me." ♥
Den här texten har justin skrivit och man blir nästan tårögd.. dessutom längtar jag till 2012!


MISTELTOE


NIKON D3100 18-55mm. Fotograf - frida dehlin.
Hej på er, idag mådde jag lite bättre så att jag gick till skolan och den var som vanligt, men det kändes som att vi inte hade en ända lektion men det hade vi.. men vi skulle egentligen sluta kl 3, men vi fick sluta halv 3 istället för att vi har pether och han släpper oss alltid tidigare, eller iallafall vissa personer. Men efter skolan följde jag med camila hem och vi gjorde inte så mycket, vi kollade igenom rätt gamla videon som vi spelade in för ett tag sen och jag kan säga att det var så roligt haha, men sen vid 7 drog jag hem för att hon skulle iväg och träna med sin syster men nu sitter jag framför datan & tv:n i vardagsrummet och väntar på att maten blir klar, eller jag hoppas att pappa gör en annan mat till mig för jag kan inte äta pyttipanna, det är verkligen det värsta som finns haha, men jag bloggar mera senare hoppas jag men ha en fortsatt bra kväll, pusss!


LÄNKBYTE


http://deniseholmsten.blogg.se/
jag gjorde ett länkbyte med den här söta tjejen, hennes blogg är verkligen värld att läsa. Hon skriver om det som står på bilden, hon skriver och har fina bilder! kolla gärna in hennes blogg, det är värt. Kram!


JAG ÄR LYCKLIGAST MED DIG

hej på er, igår orkade jag absolut inte blogga och jag vet inte varför, mådde inte helt enkelt så bra, var deppig hela dagen. Men iallafall jag var i skolan igår och sen träffade jag salome och kollade på när hon spelade match emot golf och sport, det var rätt roligt men kallt osv.. men sen drog jag hem och satte mig vid datorn sen kom linda brandon och anastasia hem till oss och gissa vem som blev glad? ( jag hihi ) men jag la mig runt 11-12 någon gång och jag började må dåligt oså sen idag har jag sovit hela dagen, har inte varit i skolan alls idag har absolut inte orkat pga att jag mår dåligt, har huvudvärk och ont i magen. men vi får hoppas att det går över iallafall, men nu ska jag ta någonting att äta sen ska jag lägga mej att sova en stund, vi får se om jag orkar blogga senare det märks isåfall, pusssss!

en bild från i somras.
vad ha ni gjort idag/ska göra idag?


SLOW DOWN WITH THE CRAZY CHILD

hej på er, jag vaknade runt 4 någon gång, sen mötte jag salome i centrum, vi gjorde inte mer än att vara i bowlingen, men jag har inte så mycket mer att blogga om just nu iallafall bloggar senare puss!


DU GÖR MIG VARM OCH LYCKLIG

Nu ska jag kolla på en film som heter DUMA HONOM sen ser vi vad som händer, men det kommer förmodligen ett videoinlägg imorgon eller senare ikväll! :)


WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL


ONE DIRECTION!♥
som sagt så mår jag ju inte riktigt bra, så jag har sovit hela dagen ungefär, och vaknade vid 4 och sov tills nu kl 9 ungefär, jag har ätit mat och varit med min familj lite. Men nu ska jag nog in och duscha och lägga mig igen så att jag mår bättre tills imorgon, för jag vill verkligen till skolan! för att vara hemma det suger.. Men ni får ha det så bra sålänge, och jag tycker verkligen att ni ska lyssna och kolla på videon jag la upp, dom är underbara, STOR KÄRKEK TILL DOM! och harry och liam är finast av dom alla hihi. men ni får ha det så bra, pusshej!


I WAS BORN THIS WAY

det finns ju ingenting att göra just nu, men senare ska jag se på en jätte bra film som kommer gå på tvn 21:30 men nu ska jag iallafall få pappa att ge mig pengar så jag kan gå ner till ica och handla någonting gott, bloggar sen puss

en bild på mig för någon dag sen.


YOU ARE BEAUTIFUL AND I LOVE YOU

hej mina fina läsare! igår va det inte riktigt min fredag, för att andre åkte ut från idol? helt fel, dom måste verkligen ha räknat fel, jag blev så arg så nu har jag bestämmt att jag aldrig mer ska kolla på idol och jag lovar er jag ska aldrig i hela mitt liv kolla på det mera.. men iallafall salome sov här igår till idag och vi hade riktigt roligt faktiskt, men hon gick hem för ungefär 2 timmar sen för att hennes pappa fyller år, så senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom att jag vaknade för en stund sen och det finns ju inte så mycket att göra, men nu ska jag iallafall fixa mig lite sen får vi se vad jag hittar på, jag bloggar mera senare kram!

bild från strömmen förra året.
tyckte ni att det var rätt person som åkte ut från idol igår?


YOU ARE PERFECT FOR ME BABY

orkade inte blogga igår, men iallafall igår träffade jag jocke och vi var i ektorp, sen såg vi vårat första stjärnfall i hela vårat liv haha, underbart! men iallafall idag försov jag mig till halv 11.. inte kul, min mobil hade damp! men jag hade prov i dag på NO:N och jag kan säga att det gick riktigt bra, jag klarade provet iallafall hur bra som helst. men nu ska jag ner till bowlingen med salome och spela match men jag bloggar senare iallafall ha det bra, puss!


I WILL BE FOREVER YOUNG

jag vill spendera hela mitt liv med dig, du är lyckan i mitt liv, du betyder hur mycket som helst, jag kommer aldrig släppa dig oavsätt vad som händer, även om vi bråkar vet vi att vi kan reda ut allting för tillsammans klarar vi allting, jag blir så jävla stark med dig, skulle jag inte ha dig i mitt liv skulle jag vara svag och känna att någonting fattades, och det skulle vara du, du är verkligen lyckan i mitt liv, du och jag är verkligen som två pusselbitar, du gör mej lycklig varje gång vi ses, jag kan inte låta bli att le i din närhet, när du ler blir jag överlycklig, jag kommer alltid att älska dig, spelar ingen roll vad som än händer, vi klarar allting tillsammans jag älskar dig över allt annat ( gunnar ) = smeknamnet på den personen, du vet vem du är, jag älskar dig!♥

bild från google, rätt liten med.
men gick tyvärr inte få den större än så!


DU ÄR LYCKAN I MITT LIV

filmen jag skulle ladda ner är inte klar än, den har hållt på hela dagen, men den vill aldrig laddas ner, blir så sur! så får kolla på filmen imorgon istället, men iallafall morgondagen ser ut såhär; jag börjar skolan halv 11 för att vi inte har någon idrott imorgon på morgonen, sen efter skolan ska jag dra till bowlingen för att träna lite, sen ska jag träffa jocke och efter det ska jag hem och plugga till no provet vi har tills på fredag, hoppas det går bra på no provet, vill verkligen klara det, men jag skriver alltingen på morgonen imorgon eller lite snabbt efter skolan, men ni får ha det så bra sålänge, sovgott godnatt älskade läsare, loveu!

bjuder på en rätt så gammal bild..
godnatt!


SET FIRE TO EVERYBODY

kolla på den här videon det är wincent, olle och rasmus som har gjort deras första film och dom skulle bli jätte glada om ni spred vidare och gillade videon! den är bra, jag lovar er, men dom blir as glada om ni gör det puss!

/ wincent olle och rasmus!
kolla på filmen och va glada.


SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

Madeleine ♥ om FRÅGESTUND:  länken till hennes blogg ; http://madelajnee.blogg.se/
vad vare som fick dig att börja blogga? :)
hur länge har du bloggat?
är det här din första blogg?
om du fick byta plats med en kändis för en dag, vem skulle du välja då? :)
vill du bli en kända bloggare?
hur många läsare har du varje dag ungefär?
svar; aså jag vet inte riktigt vad som fick mig att börja blogga, jag tyckte väl att det verkade roligt och blogga om sina dagar osv.. och det här är absolut inte min första blogg. Jag skulle välja att vara selena gomez eftersom att hon är tillsammans med justin bieber, så jag skulle kunna ha han för en hel dag för mig själv eller igentligen hela livet haha. Ja självklart att jag vill bli en känd bloggare det skulle vara hur roligt som helst, jag har runt 300-500 per dag!

Tove - kristen tonåring om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://toveinri.blogg.se/
När du blir stor, vad vill du bli då?
Vad skulle du göra om du vann 1000 000 kr?
Vilken är din absoluta favoritfilm, favoritlåt och favoritartist, och slutligen; varför då?
svar; jag vill bli kirurg eller en sån som följer med på resor utomlands, och om jag skulle vinna 1000 000kr skulle jag resa till usa, canada och exakt överallt! sen skulle jag träffa justin bieber för dom pengarna, skulle träffa han för allt i världen! min favoritfilm är '' never say never '' med justin bieber, favoritlåt har jag ingen, men justins låtar, ulriks låtar och sen kan jag lyssna på allt annat också, och favoritartist är självklart justin bieber & ulrik munther! varför kan jag inte direkt svara på men för att dom sjunger som gudar och är 2 av världens underbaraste!

Angel om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg ; http://dinn.blogg.se/
 I vilken stad bor du?
 Vad lyssnar du helst på för musik?
 hur ser din drömframtid ut?
 Har du några tatueringar/piercingar?
Vad tycker du om min blogg?
svar; jag bor i norrköping, jag lyssnar helst på justin bieber och ulrik munther aså pop/rock. min drömframtid ska vara bra, jag ska ha bra jobb, familj, mycket pengar och bo i hus! Nej jag har inga tatueringar eller piercingar, men jag vill ha hål i naveln. din blogg är bra att läsa och den är fin!

Michelle om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://lovemichellees.blogg.se/
Vad skulle du göra om du vann en miljon på lotto?
Om du fick en dag med Justin Bieber och du fick välja vad ni skulle göra, vad skulle du göra då?
svar; jag skulle åka till usa/new york och canada för att träffa justin bieber! ojoj, det var en väldigt svår fråga men om jag skulle få träffa han en hel dag skulle jag umgås med honom, prata, pussa honom, aldrig släppa honom haha, men nej jag vet faktiskt inte jag skulle vara helt galen och skulle skaka o gråta för mycket så tror jag skulle dö helt enkelt haha :O

emma  om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://emmsjohanssoniis.blogg.se/
Har du några djur ?
vilken är din favorit färg ?
Hur länge har du bloggat ?
Vilken är din favritlåt just nu ?
svar; nej jag har inga djur, min favoritfärg är lila, jag har bloggat i 2 år snart ungefär! jag har ingen favoritlåt just nu men som sagt skulle jag lyssna helst på justin och ulrik!

Nathalie om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://nathaliebakircioglu.blogg.se/
Har du pojkvän?
Hur länge har du haft blogg?
Idrottar du?
isf, vad?
svar; nej inte än iallafall! jag har bloggat i 2 år snart, jag spelar bowling och det är väldigt roligt, laget heter DBS-HAJEN!

maja  om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://majawilhelmina.blogg.se/
1. hur gammal är du?
2. hur länge har du bloggat?
3. vad gör du på fritiden som tex. spelar fotboll eller handboll osv.
4. vad vill du göra i framtiden?
svar; jag är 14 år gammal, jag har bloggat i 2 år snart som sagt. Jag spelar bowling på fritiden, jag vill bli resa jorden runt, träffa justin bieber!

Cassie  om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://faiirydust.blogg.se/
Vad vill du få ut av bloggen?
vad vill du jobba som?
Vad har dui för intressen?
Favoritmat?
Cola eller pepsi?
Sött eller surt?

svar; jag vet inte riktigt än har ju inte bloggat så länge, så vet faktiskt inte! jag vill jobba som kirurg helst, mina intressen är bowling och fotboll. min favoritmat är nog tacos, och jag väljer helst cola, och surt!

Rebecca om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://rrebeccass.devote.se/
Vad tycker du om mig ?
Vad vill du bli när du ska börja jobba ?
Vilka är dina 5 bästa vänner ?
Cola/fanta?
Godis/chips ?
Tv/data?
svar; jag tycker du är en underbar tjej som jag älskar, du är verkligen som en syster för mig! jag vill bli kirurg helst hihi. mina 5 bästa bästa vänner är camila, salome, gabriella, selma och amanda s, ( aså dom jag litar på mest ) cola, godis, data :)

olivia  om
FRÅGESTUND: länken till bloggen; http://kungenolivia.blogg.se/
Färgar du ditt hår?
Favoritmat?
Har du husdjur?
svar; ja det är jag själv som färgar mitt hår, min favoritmat är tacos och nej jag har inga husdjur men har haft endel.

Leila- En fotoblogg i Kumla  om
FRÅGESTUND: länken till hennes blogg;http://fotografleilaramic.blogg.se/
Vad tycker du om min blogg?
Hur länge har du bloggat?
svar; jag tycker den är jätte fin gumman, och jag har bloggat i 2 år snart!

Erica Nylund om FRÅGESTUND: länken till hennes blogg; http://eriicanylund.blogg.se/
Hur många gånger har du varit utomlands?
Har du några syskon? Isåfall hur många & hur gamla?
svar; jag har varit utomlands 2 gånger bara, jag har 4 syskon och det är jessica, linda, tessan och mange. jessica är 18, linda är 17, tessan är 24 och mange är 23 och jag är yngst haha.

Twins om FRÅGESTUND:här är länken till deras blogg;  http://tvillingfoto.blogg.se/
Varför började du blogga?
svar; jag började blogga för att det verkade roligt och att jag ville skriva lite om mina dagar någonstans

TACK FÖR ALLA FRÅGOR, NI BETYDER ALLTING FÖR MIG!
HOPPAS NI BLEV NÖJDA MED SVAREN OCKSÅ, PUSSS!

 






PHOTO IS THE LIFE

just nu sitter jag i mitt vardagsrum och ser repriset av EMA, för att justin bieber är med hihi! men jag håller på att ladda ner en film som heter ''NO STRINGS ATTACHED'' men nu ska jag kolla vidare på EMA bloggar sen puss!

en bild jag tog hos camila förra veckan.
det är dock hennes kamera, men bilden är tagen av min kamera iallafall!
NIKON D3100 18-55mm


I WANT EVERYTHING YOU WANT.

Jag kom precis hem från skolan, den var helt okej faktiskt! men just nu sitter jag iallafall i mitt kök och är hur hungrig som helst, ska snart göra någonting att äta tror jag, sen ska jag ladda ner någon bra film att kolla på. Föresten, jag tycker att mina inlägg börjar bli tråkiga, skulle vilja testa på en videoblogg men vet inte riktigt vad jag ska säga?.. men bloggar senare puss

en bild från i somras.
hjälp mig vad man kan prata om på ett videoinlägg?


I SLEEP ON THE FLOWER

nu ska jag ta och läsa igenom min franska läxa tills imorgon, sen ska jag sova, men jag bloggar mer imorgon och glömm inte frågestunden! Jag kom på en sak, ALLA SOM FRÅGAR FÅR EN LÄNKNING OCKSÅ!

bild från i somras.
fråga något på frågestunden och få en länkning!


FRÅGESTUND

jag tänkte köra på en frågestund, ni får fråga exakt vad ni vill! jag svarar upp till 100% ärligt och jag svarar på alla frågor imorgon eller på torsdag, så fråga på nu!

en random bild som jag redan har visat!
men fråga fråga fråga fråga fråga fråga fråga fråga!


I MISS TURKEY

jag har precis ätit mat, nu ska jag ladda ner en film och ta det lugnt, senare ska jag nog ut en stund, vi får se, men jag hör av mig senare igen, puss på er!

jag saknar verkligen denna plats!
har varit där 2 år i rad nu, och jag tröttnar aldrig!
turkiet, alanya, caligo kommer alltid vara en plats i mitt hjärta!


YOU LIE TO ME AND I CRY TO IT

jag kom precis hem från skolan, imorse hade jag lite svårt för att komma upp pga att jag mådde dåligt.. men jag gick iallafall till skolan och det var hur skönt som helst för att få vara med mina vänner och prata om allting osv.. sen hade vi SO sista lektionen och det var någon uppgift som skulle vara klar, men den är inte klar än.. men sen orkade inte vi i klassen vänta tills vi slutade så jag ställde om klockan tio minuter före haha, så vi fick sluta en kvart tidigare iallafall. men nu är jag hemma, har precis ätit pomme och ska snart ladda ner någon bra film och bara ta det lugnt, sen senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men bloggar om ett tag puss mina underbara läsare!

ska ni göra någonting idag, isåfall vad?
skriv vad ni ska göra, kram!


I FIGHT FOR YOU BABY

jag känner att jag alltid börjar med att skriva '' hej '' haha, ska försöka börja skriva någonting annat! men som sagt så var jag på utvecklingssamtalet och det gick hur bra som helst, fick berömm hela tiden, det kändes hur skönt som helst att jag kunde gå där ifrån nöjd och glad för en gångs skull. Men efter utvecklingssamtalet så drog jag & salome till gårn, vi spelade kort och fyllde i en blankett om vad vi tyckte om fritidsgården.. sen gick vi hem för att jag inte mådde så bra, jag har rätt ont i huvudet, magen, känner mig varm & fryser, känns inte så bra riktigt, men iallafall nu ska jag ta någonting att äta sen vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog plugga lite NO / SO men jag bloggar mera sen, puss!

jag vet inte vad ni tycker att jag ska göra i min blogg?
vissa tycker jag borde göra videoinlägg, men som sagt så tycker jag
att ni ska komma med era ideer, skriv allt ni tycker skulle bli glad!
tex; videoinlägg, mer bilder, skriva mer, ta mer bilder på mina vardagar?
vad som helst bara ni säger någonting, kram!


MY LOVE

hej på er, jag kom hem precis från skolan och just nu sitter jag och salome i mitt kök och vi ska ner snart till bowlingen o träna, sen har jag jätte bråttom till skolan igen, för att jag har utvecklingssamtal, vi får se hur det går, men jag skriver mera senare ha det bra puss!

jag och mina syskon i turkiet 2011!
jag älskar er över allt annat, finns inga bättre puss!


MTV / EMA

hejhej, min dag har varit helt okej! jag vaknade runt 3 någon gång hemma hos min syster i finspång, sen åkte vi in till stan för att hon lämnade mig & min syster + bebisen. sen träffade jag salome, vi har bara varit på fritidsgården och tagit det lugnt, men jag kom hem runt halv 9, sen har jag bara kollat på EMA som är på MTV, och min älskade justin bieber vann 2 priser, sen sjöng han never say never & misletoe helt underbart! men nu ska jag in i duchen och sen sova, för imorgon är det en ny vecka och nya tag i skolan, sen halv 5 har jag utvecklingssamtal, men ni får ha det så bra!


och det här kanske låter helt sjukt men jag har faktiskt '' älskat '' justin sen han var 12 år och började sin karriär på youtube med låten '' with you '' som chris brown sjunger, men han har alltid varit en speciell person för mig, han är hela mitt liv, han är mitt allt! och den 1mars är han redan 18 år? tiden går så snabbt, men jag älskar han verkligen!

bild förut när han tog emot priset från mtv!
har ni någon artist som ni har gillat extra länge som jag har gjort med han? :)


LÄNKBYTE

jag gjorde ett litet länkbyte med en jätte söt tjej som har en fin blogg, jag har läst den snart 1 vecka och hon har verkligen en fin blogg, verkligen, så jag tycker att ni ska checka in den och släppa en kommentar? det är det värt.

http://lizzievargfrost.blogspot.com
klicka där och kom till hennes fina blogg!
ni kan kommentera och säga till om ni också vill göra ett länkbyte, kram!

HEROES STEREO HEARTS

The only i need is you, you are my prince, you are my love heroe, i love you my prince!

I WANT SUMMER

hej på er, i natt vaknade jag runt halv 6 för att lindas bebis grät, så jag gick upp och tog hand om henne en stund, sen somna hon om. sen vaknade jag runt 2 så nu sitter jag, linda och brandon med bebisen i soffan och kollar på tv, snart ska vi ta någonting och äta, sen senare åker vi nog in till rejmyre för att träffa min bror och fira hans barn, men skriver senare pusshej!

YOU ARE MY GOLDHEART

hej på er, jag vakna för en stund sen och nu ska jag fixa mig och åka upp till mamma för att hämta mina nycklar! sen ska jag och pappa handla lite senare åker jag till finspång och sover över hos min syster under helgen, sen börjar skolan, skit.. men ni får ha en underbar kväll så kanske jag bloggar senare vet inte riktigt men vi hörs, puss!

I DON'T BREAK YOUR HEART


THAT YOU SAY WAS NOT TRUE


har ingen bloglust så jag bjuder på en bild jag tog igår istället.

I NEVER FORGET THIS WORD


YESTERDAY AND ANASTASIA

hej på er, idag har jag varit med camila hela dagen vi har tagit massa bilder, men nu har jag lovat att några bilder från igår när farfar fyllde 74år, ska komma. men här har ni två bilder sålänge.
MIN PAPPA OCH FARFAR!


YOU ARE SEXY AND YOU KNOW IT

hejhej, jag kom hem till camila för en stund sen, vi ska nog ladda ner någon film sen vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på men jag bloggar mera imorgon, jag lovar att ladda upp bilder från idag imorgon, men puss sålänge :)

H A P P Y B I R T H D A Y

hej på er, från igår till idag sov ju salome hos mig, men hon har gått hem nu så nu ska jag börja fixa mig lite, sen ska jag åka till min farfar som fyller år, jag tar med mig systemkameran så att jag kan ta massa bilder, känner att min blogg börjar bli lite uttråkad.. men det ska vi ändra på! men nu måste jag fixa mig lite snabbt skriver mera senare med massa bilder, ha det bra puss!


RSS 2.0