DON'T BE SHINE

hej på er, idag har jag inte haft så mycket tid för att blogga men jag vakande runt halv 5, sen drog jag ner till centrum för att köpa gorbys igen, sen kom salome dit och vi va och vi har bara gjort det gammla vanliga haha, men jag kom in för en liten stund sen och har precis ätit lite mat så att nu är jag iallafall mätt o belåten! men snart ska jag hoppa in i duschen o efter det ska jag fixa mig o kanske gå o lägga mig, men jag ska blogga mera idag det lovar jag er hihi, men vi hörs om en stund eller senare ha det bäst kram! bild från gröna lund.

Kommentarer
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Hej sötnos! Just nu håller jag en massa samarbeten tillsammans med olika företag, och det fylls på dag för dag. Bland annat Ziperall och Stockholmsgruppen Cosmetics!



Du har bland annat chansen att vinna, smycken, kläder, underkläder, smink ifrån olika kända märken, zumba och mycket mer.



Kika in i min TÄVLINGS-kategori (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) för mer information. Och kom ihåg, läs alla inlägg nogrannt :) Kram

2011-08-16 @ 23:01:10
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: toves träningsblogg

så nu är du tillagd

2011-08-17 @ 17:21:11
URL: http://tovestraningsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0